Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/59172/puikus-philips-monitoriu-dizainas-pelne-red-dot-design-awards-2017-apdovanojima/spausdinti/

Puikus „Philips“ monitorių dizainas pelnė „Red Dot Design Awards 2017“ apdovanojimą

Publikuota: 2017-04-21 12:23
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

MMD, pirmaujanti technologijų bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, praneša, kad dviems „Philips“ monitoriams buvo skirtas 2017 m. „Red Dot Awards“ apdovanojimas gaminių dizaino kategorijoje.

Abu apdovanojimą pelnę monitoriai yra lenkti, o tai liudija MMD komandos pasiryžimą suderinti pažangiausią vaizdo transliavimo technologiją su puikiu dizainu. „Red Dot Award“ konkursas, kuriam kiekvienais metais pateikiama daugiau kaip 5000 paraiškų iš daugiau nei 50 šalių, yra vienas iš didžiausių ir prestižiškiausių dizaino konkursų pasaulyje.

„MMD yra įsipareigojusi taikyti naujoviškas technologijas, kurios užtikrintų, kad darbas ir žaidimas naudotojams taptų paprastesnis ir malonesnis. Dėl to labai džiaugiamės, kad du iš mūsų lenktų monitorių sulaukė „Red Dot“ vertinimo komisijos pripažinimo. Mes priimame tai kaip mūsų strategijos patvirtinimą, todėl sieksime šiais metais dar labiau išplėsti savo lenktų monitorių seriją“, – sako Stefan Sommer, „Europe AOC and MMD“ rinkodaros ir verslo vadybos skyriaus direktorius.

Abu apdovanojimą pelnę monitoriai yra lenktais ekranais, leidžiančiais sukurti subtilų gylio efektą, nes vaizdas išlenkiamas ties naudotojo matymo linija. 34 colių įstrižainės X serijos LCD monitoriuje (349X7FJEW) puikiai derinamas funkcionalumas ir naujovės, t. y. padidintas išlenkimo efektas ir ypač siauras rėmelis suteikia galimybę matyti vaizdą peržiūros nuo krašto iki krašto. „CrystalClear“, „UltraWide Quad HD“ raiška (3440 x 1440 pikselių) ir technologija „Ultra Wide-Color“ leidžia mėgautis puikiu vaizdu panoraminiu formatu. Dėl to monitorius vienodai tinkamas darbui ir pramogoms.

32 colių įstrižainės M serijos LCD monitorius (328M6FJMB) yra skirtas užtikrinti išskirtinę namų pramogų ir laisvalaikio žaidimų patirtį. „CrystalClear Quad HD“ raiška (2560 x 1440 pikselių) derinama su technologija „AMD FreeSync“ ir 144 Hz atnaujinimo dažniu. Be to, jame įrengta „Ambiglow“ apšvietimo sistema. Dėl šios unikalios funkcijos ant pagrindo ir aplink jį sukuriama šviesos aureolė, kuri sinchronizuojama su vaizdu ekrane, taip sukuriant dar daugiau svaiginančių akimirkų intensyvaus veiksmo žaidimuose su varžovais.

Be to, siekiant užtikrinti ergonomiškumą, abiejuose monitoriuose įdiegta funkcija „LowBlue“, taip pat galima reguliuoti jų aukštį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!