Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/59093/telia-lietuvai-skirti-du-verslo-komunikacijos-oskarai/spausdinti/

„Telia Lietuvai“ skirti du verslo komunikacijos „oskarai“

Publikuota: 2017-04-14 14:04
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Tarptautinė verslo komunikatorių asociacija (IABC) paskelbė labiausiai 2017 metais pasižymėjusius ir vertingiausius strateginės verslo komunikacijos projektus. Tarp pačių geriausių išrinktos net dvi „Telia Lietuvos“ komunikacijos kampanijos. Tai yra pirmas kartas, kai IABC įvertina Lietuvos bendrovę.

Iš šiemet konkursui priimtų 227 pasaulinio lygio paraiškų IABC atrinko ir „Exellence Awards“ kategorijoje apdovanojo 74 projektus, o „Merit Awards“ – 153 projektus. Nugalėtojų sąraše tarp dalyvių iš 16 pasaulio šalių pirmą kartą pateko ir Lietuva. Tarp „Exellence Awards“ apdovanojimu įvertintų projektų yra net dvi „Telia Lietuvos“ paraiškos – už „Teo“ ir „Omnitel“ integracijos vidinę bei išorinę komunikaciją ir vidinį prekės ženklo pristatymą su programa „Telia FM“.

„IABC apdovanojimas yra vienas aukščiausių pasaulinių įvertinimų komunikacijos specialistams. Komisija labiausiai įvertino tai, jog kiekvienas „Telia“ komunikacijos veiksmas buvo susietas su konkrečiais verslo rezultatais. „Telia“ gauti apdovanojimai tik dar kartą įrodo, kad Lietuvoje įgyvendinami projektai gali būti sėkmės pavyzdžiai visame pasaulyje“, – sako „Telia“ vidinės komunikacijos vadovė Vija Valentukonytė.

Vašingtone įsikūrusios Tarptautinės verslo komunikatorių asociacijos skiriami „Auksinės plunksnos apdovanojimai“ (#IABCGQ) jau daugiau kaip 40 metų yra laikomi prestižiniu įvertinimu už strateginę verslo komunikaciją, kuri padėjo pasiektus svarbius verslo tikslus.

„Auksinės plunksnos apdovanojimams“ atrenkame geriausias verslo komunikacijos praktikas, kurios parodo profesionalios strateginės verslo komunikacijos programų sukuriamą naudą organizacijoms – jų finansiniams rezultatams, prekės ženklui ir įmonės reputacijai, – sako Lynn Barter, IABC apdovanojimų komiteto pirmininkė. – „Auksinė plunksna“ yra pripažinimas už išskirtinį darbą, inovacijas ir kūrybiškumą.“

IABC komisija vertino „Telia“ komunikacijos projektus, prasidėjusius 2015 m. spalio 6 d., kai „Teo“ ir „Omnitel“ paskelbė apie jėgų vienijimą. Po kelių mėnesių, 2016 m. sausio 4 d. bendrovės pranešė, jog „Teo“ įsigijo visą „Omnitel“ akcijų paketą, o po kiek daugiau nei metų, 2017 m. vasario 1 d., bendrovės susijungė ir tapo „Telia“.

Pagrindinis IABC apdovanojimas ir metų „Auksinė plunksna“ bus įtekta Vašingtone, birželio 13 d. šventinės ceremonijos metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!