Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/57833/pranasai-skelbia-siemet-zeme-susidurs-su-kita-planeta/spausdinti/

Pranašai skelbia: šiemet Žemė susidurs su kita planeta

Publikuota: 2017-01-04 16:22
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Vos tik prasidėjus metams tradiciškai sukruto įvairių konspiracinių teorijų šalininkai, kurie nuolat pranašauja pasaulio pabaigas. Laimei, iki šiol jų pranašystėms taip ir nebuvo lemta išsipildyti. O jie ir toliau nepailsta skelbti savo pramanų.

Šį kartą internete nuvilnijo žinia apie pasaulio pabaigą, kuri laukia mūsų rudenį, spalio mėnesį. Kaip rašo „Mirror“ ir „Daily Mail“, spalio mėnesį Žemė susidurs su paslaptinga planeta.

Davidas Meade‘as, knygos „Planet X – The 2017 Arrival“ autorius, įsitikinęs, kad žvaigždė, kuri įvardijama kaip mūsų Saulės dvynė, artėja link Žemės pietinio poliaus. Pasak D. Meade‘o, su šia žvaigžde atskrieja ir septyni kosminiai kūnai, tarp kurių – planeta Nibiru.

Nibiru – didelė mėlyna planeta, kuri kartais prilyginama ir paslaptingai Planetai X, neva esančiai Saulės sistemos pakraštyje ir galinčiai tapti devintąją jos planeta su Žeme, Marsu, Venera ir kitomis.

Knygos autorius įsitikinęs, kad būtent Nibiru šių metų spalį tėkšis į Žemę paveikta mūsų planetos ir savosios žvaigždės gravitacijos. Maža to, vyras priduria, kad atskriejančius kūnus yra ypač sunku aptikti dėl jų skriejimo trajektorijos ir kampo, todėl apie tai beveik niekas nežino.

Kiek tokia versija yra reali? Jungtinių Amerikos Valstijų kosmoso agentūros NASA mokslininkai ir astronomai iš viso pasaulio apie Nibiru ir kitus autoriaus įvardytus Žemės link skriejančius kūnus arba išvis nekalba, arba tiesiog žvelgia su šypsena.

Visgi akivaizdu, kad jei čia būtų bent menka dalis tiesos, visas pasaulis apie tai būtų sužinojęs gerokai anksčiau ir ėmęs ruoštis galimam susidūrimui.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!