Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/5733/konferencijoje-diplomatams-apie-mokesciu-inspekcijos-el-paslaugas/spausdinti/

Konferencijoje diplomatams – apie mokesčių inspekcijos el. paslaugas

Publikuota: 2006-10-17 10:52
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Valstybinė mokesčių inspekcija

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau – VMI) informuoja, kad spalio 18 d. 15.50 val. „Infobalt“ parodos metu vyksiančioje konferencijoje Lietuvos diplomatams pristatys institucijos teikiamas el. paslaugas ir artimiausios ateities perspektyvas šioje srityje.

„Daug dėmesio skirdami Lietuvos mokesčių mokėtojams norime, kad apie VMI teikiamas el. paslaugas kuo daugiau sužinotų ir užsienio mokesčių mokėtojai. Todėl manome, kad tikslinga apie esamas paslaugas priminti ir su ateities planais supažindinti ekonomikos srityje dirbančius diplomatus. VMI pristatymo pavadinimas („Mokesčių inspekcija - IT naujovėms atvira institucija“) parodo, kad VMI į elektronines paslaugas žvelgia kaip į sritį, be kurios progresas tiesiog neįmanomas“,- sako VMI viršininkas Modestas Kaseliauskas.

Konferencija vyks 5 paviljone, 5.1 salėje. Planuojama, kad konferencijoje dalyvaus apie 50 diplomatų, dirbančių daugelyje šalių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!