Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/55959/huawei-p9-pelne-metu-ismaniojo-europoje-apdovanojima/spausdinti/

„Huawei P9“ pelnė metų išmaniojo Europoje apdovanojimą

Publikuota: 2016-08-18 10:51
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Europos vaizdo ir garso asociacijos apdovanojimuose (EISA) „Huawei P9“ pelnė „Europos vartotojų išmaniojo telefono 2016–2017 m.“ apdovanojimą. Tęsdama savo įsipareigojimą kurti aukščiausios kokybės ir dizaino įrenginius, „Huawei“ laurus šioje kategorijoje nuskina ketvirtus metus iš eilės.

„Huawei P9“ yra pirmasis išmanusis, sukurtas kartu su kultinių fotoaparatų gamintoja „Leica Camera AG“. „P9“ dviguba kamera nubrėžia naujus fotografavimo išmaniuoju telefonu standartus, leisdama užfiksuoti ryškias spalvotas bei juodai baltas fotografijas itin aiškiai iki mažiausios detalės.

„Kai kurie dalykai negali likti neįvertinti. Turėdamas 5,2 colių IPS-NEO LCD ekraną su „Full HD“ rezoliucija, aštuonių branduolių „HiSilicon Kirin 955 SoC“ procesorių ir „Android OS 6.0“ sistemą su „Emotion UI 4.1“ vartotojo sąsaja, „Huawei P9“ pristatė įspūdingą asortimentą. Tačiau tai ne viskas – bendrovė patenka į istoriją, tapusi pirma gamintoja pristačiusia „Leica“ sukauptą patirtį mobiliuosiuose įrenginiuose. Dviguba kamera praleidžia daugiau šviesos, todėl nuotraukos ir video yra ryškesni ir aiškesni. 3000 mAh baterijos pakanka užfiksuoti kiekvieną brangią akimirką, o stilingas, užapvalintais kampais vientisas korpuso dizainas su 2,5D stiklu „P9“ paverčia ne tik praktišku, bet ir gražiu“, – apdovanojimų metu sakė EISA atstovai.

„Mums didelė garbė gauti EISA apdovanojimą ketvirtus metus iš eilės. Šis apdovanojimas yra patvirtinimas, kad esame įsipareigoję kurti mobiliąsias inovacijas, suteikiančias naujas patirtis vartotojams. EISA komisijos pastebėtas išskirtinis „P9“ dizainas yra geriausių pasaulio industrijos dizainerių tobulumo siekio ir dėmesio detalėms rezultatas, kuris leido sukurti vizualiai nepakartojamą dizainą“, – sakė Glory Zhang, „Huawei“ vartotojų verslo grupės marketingo vadovas.

Vos per kelis mėnesius „P9“ ir „P9 Plus“ visame pasaulyje parduota daugiau nei 4,5 mln. vienetų, rekordiniai pardavimai užfiksuoti daugumoje Europos šalių, įskaitant Prancūziją, Suomiją ir Didžiąją Britaniją. „Huawei P9“ galima įsigyti daugumoje pardavimo vietų visame pasaulyje, o jo kaina prasideda nuo 499 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!