Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/55956/vilniuje-rengiamos-startuoliu-olimpines-zaidynes/spausdinti/

Vilniuje rengiamos Startuolių olimpinės žaidynės

Publikuota: 2016-08-18 11:06
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kitą ketvirtadienį Vilniuje įvyks pirmosios Europoje Startuolių olimpinės žaidynės – „Startup Olympics Vilnius“. Jų metu devyniose rungtyse jėgas išbandys 10 Lietuvos startuolių ir investuotojų komandų bei pavieniai atletai.

Rugpjūčio 25 d. VGTU „Linkmenų fabrike“ vyksiančių žaidynių metu startuoliai varžysis stalo futbolo, smiginio, stalo teniso, badmintono, mini krepšinio, kvadrato ir kitose rungtyse. Kiekvienoje rungtyje bus išdalinta po medalių komplektą, komandos taip pat varžysis bendroje medalių įskaitoje. Žaidynes organizuoja VšĮ „Versli Lietuva“ ir jos „Startup Lithuania“ komanda.

Vilniuje rengiamos Startuolių olimpinės žaidynės

„Visa Lietuva ir mūsų startuoliai siekia būti matomi. Panašios žaidynės iki šiol yra vykusios tik JAV, todėl jomis siekiame toliau stiprinti startuolių bendruomenę ir ją parodyti pasaulio investuotojams, technologijų specialistams ar mūsų šalyje įsikurti svarstančioms įmonėms“, – sako „Verslios Lietuvos“ vyr. projektų vadovė Rimantė Ribačiauskaitė.

Žaidynėse dalyvaus tokių startuolių kaip „Trafi“, „TransferGo“, „Teamgate“ ar „Epicwander“ komandos, taip pat jungtinė investuotojų komanda. Startuolių olimpiadoje varžysis ir pavieniai atletai, renginyje laukiami žiūrovai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!