Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/5509/vilniuje-vyks-antroji-europos-tinklu-ir-informacijos-saugumo-konferencija/spausdinti/

Vilniuje vyks antroji Europos tinklų ir informacijos saugumo konferencija

Publikuota: 2006-09-22 08:11
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Esaugumas.lt

Lietuvos Respublikos ryšių reguliavimo tarnyba (RRT), bendradarbiaudama su Europos tinklų ir informacijos saugumo agentūra (ENISA), Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija (SM) ir Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija, organizuoja antrąją Europos tinklų ir informacijos saugumo konferenciją „Organizacijų informacinių sistemų ir tinklų saugumo užtikrinimas“. Konferencija vyks 2006 m. lapkričio 16-17 d., Vilniuje.

Konferencijos tikslas: Europos Sąjungos valstybių narių ir Europos Sąjungos institucijų, Europos Sąjungos lygio asociacijų, tarptautinių informacinių technologijų korporacijų atstovų ir kitų asmenų, susijusių su tinklų ir informacijos saugumo problematika, diskusija apie informacinių sistemų ir tinklų saugumo užtikrinimą bei kritinių informacinių infrastruktūrų apsaugą. Didžiausias dėmesys bus skiriamas įmonių ir organizacijų, tame tarpe smulkaus ir vidutinio verslo atstovų, pasirengimui užtikrinti informacinių sistemų ir tinklų apsaugą.

Pagrindinės konferencijos temos: tinklų ir informacijos saugumo (toliau – TIS) valdymo politika: kūrimas, diegimas ir įvertinimas; tinklų ir informacijos saugumo valdymo standartai; kritinių informacinių infrastruktūrų apsauga.

Kviečiame ES šalių narių valstybės institucijų, verslo ir vartotojų organizacijų, dirbančių TIS, bei ypač kritinių informacinių infrastruktūrų srityse, atstovus dalyvauti konferencijoje. Išsamesnę informaciją apie konferenciją, jos programą ir registraciją galima rasti konferencijos tinklalapyje.

Konferencijos data ir vieta: Konferencija vyks 2006 m. lapkričio 16-17 d. Vilniuje, viešbutyje Reval Hotel Lietuva.

2006 m. lapkričio 15 d., dieną prieš konferenciją, organizuojamas seminaras, kurio metu vyks praktiniai pristatymai, skirti įgyvendinti efektyvų tinklų ir informacijos saugumo valdymą įmonėse bei organizacijose. Registruotis į seminarą galima konferencijos tinklalapyje. Dalyvių skaičius seminare ribotas, tad išankstinė registracija būtina.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!