Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/54969/parodyta-televizijos-ateitis/spausdinti/

Parodyta televizijos ateitis

Publikuota: 2016-05-30 13:38
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Konferencijos „SES Industry Days“ metu LG kartu su BBC ir satelitinio ryšio tiekėja SES S.A. suvienijo jėgas, kad pademonstruotų HDR kokybės televizorių galimybes. HDR technologijų dėka naujieji televizoriai sukurs tokį vaizdą, kuris leis pasijusti lyg kino teatre.

Parodyta televizijos ateitis

HDR vaizdui perteikti yra būtinas aukštos kokybės satelitinis ryšys, todėl bendradarbiauti buvo pasirinkta būtent SES S.A. kompanija, o BBC užtikrino kokybiško ryšio tiekimą. HDR ALG technologijos dėka, kuri įdiegta į naujuosius LG OLED televizorius, sukuria įspūdingą vaizdo kokybę, kuri matomą vaizdą paverčia itin realistišku. Ši technologija leidžia padidinti spalvų kontrastingumą ir perteikimo tikslumą. Parodos metu LG kartu su partneriais pademonstruos kaip ši sistema veikia ir kaip skiriasi vaizdo kokybė bei raiška naujuose LG OLED televizoriuose.

Naujuose LG televizoriuose juoda spalva yra ryškesnė nei bet kada anksčiau. Begalinis kontrastas leis pasijusti lyg po žvaigždėtu dangumi tamsią naktį. „Kuriant inovatyvius sprendimus, LG visą laiką buvo pirmaujanti technologijų įmonė. Mes esame įsipareigoję remti savo partnerių pastangas standartizuoti HDR transliavimo technologijas ir padaryti aukštos kokybės vaizdo technologijas prieinamas visiems“, – sakė Brian Kwon, „LG Home Entertainment Company“ prezidentas ir direktorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!