Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/54753/nominuotos-sesios-geriausius-darbuotojus-turincios-imones/spausdinti/

Nominuotos šešios geriausius darbuotojus turinčios įmonės

Publikuota: 2016-05-13 13:44
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nominuotos šešios geriausius darbuotojus turinčios įmonės„Vokietijos ūkio apdovanojimų Lietuvoje 2016“ konkursas „Mūsų darbuotojai – raktas į sėkmę“ baigėsi. Kompetetinga komisija iš 16 kandidatų atrinko šešis finalistus: UAB „Arginta Engineering“, UAB „August ir Ko“, UAB „BTT Group“, UAB „Esemda“, UAB „Rhenus Svoris“ ir UAB „Ruptela“. Nugalėtoją rinkti ir už labiausiai patikusią įmonę balsuoti internetu gali visi iki gegužės 25 d. Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų svetainėje, adresu www.ahk-balt.org. Įmonė laimėtoja bus apdovanota 5000 eurų prizu.

„Šių metų kandidatai labai stiprūs, – tikina dr. Dietmar Luz, Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų Lietuvos regiono prezidentas. – Visi finalistai pasižymi puikiais pasiekimais, kurie stiprina Lietuvos darbo aplinką.“

Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai jau vienuoliktą kartą skelbia apdovanojimus. Tradiciškai bus apdovanojamos mažos ir vidutinės Lietuvos įmonės, kurios atitinkamoje srityje yra lyderės ir taiko inovatyvius sprendimų būdus bei vysto bendradarbiavimą su Vokietija.

UAB „Arginta Engineering“ specializuojasi nestandartinių įrenginių, detalių ir ruošinių gamyboje. Ilgametė patirtis su žinomomis korporacijomis, moderni kompiuterizuota įranga ir aukštos kompetencijos specialistai užtikrina ypač aukštą metalo gaminių kokybę. „Arginta Engineering“ pirmoji Lietuvoje pradėjo taikyti modernias vadybos sistemas. Pažangiausi darbuotojai skatinami kilti karjeros laiptais. Įmonė aktyviai bendradarbiauja su švietimo įstaigomis.

1998 m. įkurta UAB „August ir Ko“ yra pažangiausių biologinių nuotekų valymo įrenginių gamintojų Europoje pasižymi pastoviu darbuotojų skaičiaus augimu ir ypač maža darbuotojų kaita. Darbo sąlygoms pagerinti 2015 m. pastatyta moderni ir aukščiausius BREEAM reikalavimus atitinkanti gamykla. Kasmet vykdomi darbuotojų mokymai.

UAB „BTT Group“ – informacinių technologijų įmonė nuo 2007 m. teikianti individualias IT paslaugas vidutiniam ir stambiam verslui bei valstybiniam sektoriui. Pagrindinis dėmesys skiriamas IT ūkio priežiūrai ir pažangių debesų kompiuterijos sprendimų kūrimui. Įmonėje įdiegta pagal darbuotojų poreikius sukurta valdymo sistema darbo procesams optimizuoti. „BTT Group“ skatina darbuotojus sportuoti ir dalyvauti socialinėje veikloje, aktyviai palaiko įnovatyvias idėjas ir išradimus.

Aukštųjų technologijų įmonė UAB „Esemda“ teikia novatoriškas paslaugas elektronikos gamybos pramonei. Įmonė nuolat tobulina metodus, padedančius pritraukti aukštos kvalifikacijos darbuotojus iš Lietuvos ir užsienio. Kasmet siunčia darbuotojus į kvalifikacijos kėlimo kursus. Įmonė aktyviai remia socialines iniciatyvas.

UAB „Rhenus Svoris“ užsiima krovinių pervežimu oro, sausumos ir jūrų keliais. Įmonės darbuotojams nuolatos rengiami tiksliniai mokymai įmonės viduje ir išorėje. Darbuotojai dalyvaudami darbo grupėse aktyviai prisideda prie sprendimų priėmimo ir pakeitimų įmonės viduje.

Telekomunikacijų įmonė UAB „Ruptela“ kuria ir diegia transporto valdymo sprendimus. Įmonė didelį dėmesį skiria profesiniam ir asmeniniam darbuotojų tobulėjimui. Kvalifikacijos kėlimui darbuotojams rengiami seminarai ir mokymo kursai. Biure įrengtos pramogų, poilsio, sporto bei maldos erdvės.

Finalistų profilius galite rasti Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų svetainėje adresu www.ahk-balt.org. Vienas iš balsavusiųjų laimės 99 eurų vertės čekį į vieną iš Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmų seminarų apie Vokietijos rinką. Laimėtojas bus paskelbtas iškilmingoje Vokietijos ūkio apdovanojimų ceremonijoje birželio 9 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!