Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/52390/pasaulio-technologiju-gigantai-planuoja-renginius-lietuvoje/spausdinti/

Pasaulio technologijų gigantai planuoja renginius Lietuvoje

Publikuota: 2015-11-28 07:35
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Didžiausios pasaulio technologijų kompanijos domisi galimybėmis savo renginius organizuoti Lietuvoje. Vasarį Vilniuje vyksiančios parodos – kontaktų mugės „CONVENE“ metu mūsų šalies verslininkai prisistatys renginių organizatoriams iš didžiųjų pasaulio korporacijų. Tarp jų – technologijų milžinė „Microsoft“, daugiau nei 180 tūkst. darbuotojų turinti technologijų konsultacinė kompanija „Capgemini“ bei viena didžiausių Rusijos IT paslaugų teikėjų „LANIT“. Vilniuje taip pat žvalgysis su „Philips“, „Canon“ bei „IBM“ dirbančios renginių agentūros bei vienos stipriausių Europos techninių aukštųjų mokyklų – Olandijos Delfto technologijų universitetas bei Švedijos karališkasis technologijų institutas.

Vilniaus turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorė Jolanta Beniulienė pabrėžia, jog stiprėjantis Lietuvos kaip technologijų šalies įvaizdis naudingas ne tik tiesiogiai su šiuo sektoriumi susijusiam verslui. „Domėdamiesi verslo plėtra mūsų šalyje pasaulio technologijų gigantai atranda ir kitus Lietuvos privalumus, kaip antai sparčiai vystomą konferencijų turizmo infrastruktūrą. Galime tikėtis, kad užsimezgę verslo kontaktai ateityje peraugs į dar glaudesnį įvairiapusį bendradarbiavimą bei paskatins investicijas“, – sako J. Beniulienė.

Pasaulio technologijų gigantai planuoja renginius Lietuvoje

Pritraukti visame pasaulyje žinomas kompanijas „CONVENE“ padeda šiemet užsimezgusi partnerystė su tarptautinių korporacijų renginių organizatorius vienijančiu UNICEO tinklu (angl. United Networks of International Corporate Events Organizers), kurio veikloje aktyviai dalyvauja už didžiųjų korporacijų renginius atsakingi jų vadovai.

Ketvirtoji paroda – kontaktų mugė „CONVENE“ įvyks 2016 m. vasario 10–11 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „LITEXPO“. Renginyje laukiama daugiau nei 160 užsienio klientų, besidominčių renginių organizavimu regione. Savo paslaugas jiems pristatys daugiau nei 70 kompanijų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Švedijos, Danijos, Suomijos, Rusijos ir Ukrainos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!