Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/5162/pasaulio-krepsinio-cempionatas-bites-klientu-mobiliuosiuose-telefonuose/spausdinti/

Pasaulio krepšinio čempionatas - „Bitės“ klientų mobiliuosiuose telefonuose

Publikuota: 2006-08-16 12:33
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Nuolat sekti karščiausius XV pasaulio krepšinio čempionato įvykius iš Japonijos Lietuvos aistruoliai galės ir mobiliuoju telefonu. Tokią galimybę jiems suteikia nuo šiandien telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ mobiliojo interneto portale „Bitė plius“ (wap.biteplius.lt) startuojantis „Pasaulio krepšinio čempionatas“ – specialus mobiliųjų naujienų, TV, muzikos, pramogų, konkursų ir kitų paslaugų rinkinys, kuris leis visą mėnesį nuolat justi čempionato pulsą.

„Norint palaikyti Lietuvos rinktinę pasaulio krepšinio čempionate, nebūtina skirsti į Japoniją ar visą dieną praleisti namuose prie televizoriaus ekrano. Sekti įvykius aikštelėse bus galima ir mobiliuoju telefonu, vienu mygtuko paspaudimu bet kada prisijungus prie „Bitės plius“ „Pasaulio krepšinio čempionato“ skilties“, – sakė „Bitės“ mobiliojo interneto vadovas Šarūnas Chomentauskas.

Pasak jo, viena iš karščiausių staigmenų krepšinio gerbėjams – specialiai „Bitės plius“ „Pasaulio krepšinio čempionatui“ rengiami vaizdo reportažai su šalies ir užsienio žaidėjais bei treneriais, atkeliausiantys į telefonus tiesiai iš Japonijos.

Krepšinio gerbėjų patogumui „Pasaulio krepšinio čempionato“ skiltyje teikiama išsami ir nuolat atnaujinama čempionato informacija. Čia galima tiesiogiai stebėti vykstančių rungtynių statistiką, turnyrų lenteles, užsisakyti patinkančių komandų rezultatus SMS žinute, gauti priminimus apie rungtynių pradžią, susipažinti su dalyvaujančių komandų sudėtimis. Apie naujausius įvykius pasaulio krepšinio čempionate „Bitės plius“ lankytojus informuos ir DELFI bei „Krepšinio klubo“ naujienų srautas.

Mobiliųjų pramogų bei krepšinio atributikos mėgėjai „Bitėje plius“ galės išsirinkti skambučių melodijų ir paveiksliukų krepšinio tema, atsisiųsti čempionate dalyvaujančių komandų himnų, šūkių, taip pat išbandyti krepšinio JAVA žaidimus ir daug kitų su čempionatu susijusių pramogų. Be to, viso čempionato metu vyks spėlionės bei konkursai.

Šiandien „Bitė plius“ (wap.biteplius.lt) siūlo visą mobiliojo interneto paslaugų spektrą. „Bitės“ klientai ir LABAS vartotojai gali žiūrėti mobiliąją televiziją (daugiau nei 20 Lietuvos ir užsienio TV kanalų), naudotis didžiausiu tikro garso melodijų katalogu Baltijos šalyse (per 300 000 dainų), bei daugybe kitų mobiliojo interneto paslaugų. „Bite plius“ telefone kas mėnesį naudojasi apie 180 tūkst. „Bitės“ klientų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!