Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/51201/rugseji-vilniuje-ivyks-pirmoji-turinio-valdymo-sistemos-wordpress-konferencija-lietuvoje/spausdinti/

Rugsėjį Vilniuje įvyks pirmoji turinio valdymo sistemos „WordPress“ konferencija Lietuvoje

Publikuota: 2015-09-04 10:15
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt
Rugsėjį Vilniuje įvyks pirmoji turinio valdymo sistemos „WordPress“ konferencija Lietuvoje

Pirmoji „WordCamp Lietuva“ konferencija – tai pagrindinis metų renginys visiems Lietuvoje, besidomintiems „WordPress“ ir naudojantiems šią sistemą. Daugiau nei 200 „WordPress“ entuziastų rugsėjo 19 dieną susitiks Socialinių mokslų kolegijos konferencijų salėje, kur drauge su 8 įkvepiančiais pranešėjais dalysis patirtimi, kaip parduoti klientui idėją, ją įgyvendinti ir vykdyti rinkodarą internete. Svajojantys atsidaryti elektroninę parduotuvę turės unikalią progą dalyvauti dirbtuvėse ir stebėti jos sukūrimo procesą nuo pradžios iki pabaigos per vieną dieną.

Data: 2015 rugsėjo 19 d. (šeštadienis)
Laikas: 9:30–18:00 (registracija prasidės 8:45)
Vieta: Socialinių mokslų kolegijos konferencijų salė

Pranešimus skaitys: Vladas Sapranavičius (interneto rinkodara), Rasa Urbanavičiūtė (tinklaraščiai ir „Agile“ metodologijos), Ieva Ruškytė-Jasinskienė (verslo analitika), Arūnas Liuiza („WordPress“ įskiepių kūrimas), Audrius Grinys (IT projektų valdymas), Šarūnas Toileikis (programinės įrangos architektūra) ir Giedrius Lužinas (pardavimai ir projektų vystymas).

Apie „WordCamp“

„WordCamp“ yra konferencija, kurioje pagrindinis dėmesys yra skiriamas „WordPress“. „WordCamp“ yra neformalūs, bendruomenės organizuojami renginiai, kuriuos rengia „WordPress“ entuziastai. Juose gali dalyvauti visi: nuo paprastų vartotojų iki patyrusių programuotojų, kartu dalytis idėjomis ir susipažinti vieni su kitais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!