Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/5102/omni-surfport-ir-domoplius-lt-zaidimo-laimetojui-iteikti-buto-palangoje-raktai/spausdinti/

„Omni SurfPort“ ir „Domoplius.lt“ žaidimo laimėtojui įteikti buto Palangoje raktai

Publikuota: 2006-08-09 09:44
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ mobiliojo interneto portalo „Omni SurfPort“ ir nekilnojamojo turto portalo „Domoplius.lt“ rengto žaidimo „Atspėk kainą ir laimėk butą Palangoje“ laimėtojui įteikti buto raktai. Naujuoju buto šeimininku tapo Evaldas Jurkevičius iš Vilniaus, kurio spėta kaina buvo arčiausiai tikrosios – 108 098,34 Lt. Evaldo spėjimas buvo nutolęs nuo tikrosios būsto kainos tik 6 centais.

Technikos direktoriumi bendrovėje UAB „Eva King“ dirbantis vyras sakė, jog per visą žaidimo laikotarpį išsiuntė beveik 50 SMS žinučių, daugiausia jų – vieno susitikimo su draugais restorane metu, kol laukė užsakytų patiekalų. „Draugui pataikius į „karštąją zoną“, toliau spėti nebuvo sudėtinga, juo labiau kad teko domėtis nekilnojamojo turto rinka pajūryje – su šeima dairėmės naujos statybos būsto Palangoje. Čia kiekvieną vasarą praleidžiame daug laiko, - pasakojo Evaldas. – Draugai, su kuriais kartu spėjome kainą, apie laimėjimą dar nežino, tačiau greitai juos pakviesiu į Palangą“.

„Žaidimo metu mus pasiekė ne tik didelis SMS žinučių srautas – kaina buvo itin aktyviai spėjama mobiliojo interneto portale „Omni SurfPort“, kurio lankytojams siūlome vis platesnį kokybiškų bei aktualių paslaugų spektrą“, - teigė „Omnitel“ rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas.

„Šiame žaidime buvo dalyvauta itin aktyviai, sulaukėme daug ir įvairių spėjimų. Nuoširdžiai sveikiname buto laimėtoją, kurio spėjama kaina buvo tik 6 centais nutolusi nuo tikrosios, o visiems dalyvavusiems siūlome nenusiminti ir laukti kitų įdomių akcijų ar žaidimų, kurių tikrai pasiūlysime dar ne kartą”, - teigė UAB „Plius” rinkodaros direktorė Rima Kazlauskaitė.

Buto Palangoje kainą, kuri buvo įslaptinta ir niekam nežinoma iki žaidimo pabaigos, atsitiktine tvarka nustatė kompiuterinė programa. Nuo liepos 1 iki liepos 31 dienos spėti buto kainą galėjo visi, apsilankę „Omni SurfPort“ portale (wap.sp.lt), skiltyje „Domplius.lt“, arba trumpuoju numeriu 1654 išsiuntę SMS žinutę su tekstu DOMO bei nurodyta kaina. Kompiuterinė programa automatiškai atsiųsdavo kainos patikslinimą tiems dalyviams, kurių variantai labai skyrėsi nuo tikrosios buto kainos. Kai dalyvių spėjama kaina buvo nutolusi nuo tikrosios mažiau nei 1000 litų, dalyviai buvo informuojami apie patekimą į „karštąją zoną“.

Naujoje „Omni SurfPort“ portalo nekilnojamojo turto skiltyje „Domoplius.lt“ lankytojai gali rasti išsamią informaciją apie Lietuvoje parduodamą ir perkamą nekilnojamąjį turtą. „Domoplius.lt“ yra dvi skiltys – „Skelbimų paieška“ ir „Naujausi skelbimai“. Skelbimų paieška gali būti atliekama pagal paieškos objekto tipą (pavyzdžiui, butą, namą, komercines patalpas), vietą (miestą, mikrorajoną ar gatvę) bei kitus parametrus. Paieškos rezultatai pateikiami su išsamia informacija apie siūlomą objektą, jo nuotraukomis ir skelbimo autorių kontaktiniais duomenimis. „Naujausių skelbimų“ skiltyje vartotojai gali rasti pačius naujausius skelbimus, pasirodžiusius per kelias paskutines dienas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!