Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/50352/pasiektas-ilgiausios-pasaulyje-asmenukes-rekordas/spausdinti/

Pasiektas ilgiausios pasaulyje asmenukės rekordas

Publikuota: 2015-06-26 14:14
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ pateko į Gineso rekordų knygą už nuosekliausią asmenukių darymą vienoje vietoje. Su daugiau kaip 2500 dalyvių, stebint pasaulio Gineso rekordų teisėjui, birželio 13-ąją, per dvi valandas „ilgiausia asmenukių perdavimo grandinė“ buvo atlikta su vienu LG G4 telefonu, šalia istorinės Čapultepeko pilies, Meksiko mieste.

Pasiektas ilgiausios pasaulyje asmenukės rekordas

Iš viso 746 individualios ir grupinės asmenukės pranoko ankstesnį 531 iš eilės padarytos asmenukės rekordą, kuris buvo užfiksuotas dar praėjusį mėnesį Jungtinėse Valstijose. Gineso pasaulio rekordo teisėjas Aleksas Angertas stebėjo bandymą pasiekti rekordą ir dalyvauja jo įteisinimo procese.

„Vieną asmenukę darant apytiksliai kas 10 sekundžių, rekordo siekimui naudotas LG G4 telefonas sugebėjo įveikti trasą be poreikio įkrauti ar pakeisti bateriją. G4 turėjo dar pakankamai energijos, tačiau mes pritrūkome žmonių“, – sakė Danielis Aguilaras iš „LG Electronics Mexico“, koordinavęs renginį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!