Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/5022/karstos-bitelando-vasaros-fiestos-linksmybes-per-tv3/spausdinti/

Karštos „Bitėlando“ vasaros fiestos linksmybės – per TV3

Publikuota: 2006-07-31 08:43
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Pirmąjį rugpjūčio šeštadienį, rugpjūčio 5 dieną, TV3 žiūrovai galės šėlti Lotynų Amerikos muzikos ritmu. 21.00 valandą bus transliuojamos „Fiesta Latina“ linksmybės, šiemet įkaitinusios Juodkrantėje įsikūrusį „Bitėlandą“. Nuotaikingais lotyniškais ritmais žiūrovus linksmins žinomos šalies grupės ir atlikėjai: „InCulto“, „Mango“, Rytis Cicinas, juokus laidys aštrialiežuviai vedėjai Šapras ir Kazlas, o linksmybes vainikuos vieno žymiausių pasaulyje mambo stiliaus atlikėjų Lou Bega pasirodymas.

„Lietuvoje nebūna per daug karščio ir geros nuotaikos, tad džiaugiamės galėdami ja pasidalinti ne tik su „Bitės“ klientais bei jų draugais, bet ir su visos šalies gyventojais“, – sakė bendrovės „Bitė Lietuva“ generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Paulius Dambrauskas.

Pasak jo, šių metų „Bitėlando“ misija – perkelti Pietų Amerikos atmosferą į Lietuvos pamarį – puikiai pavyko. Žiūrėdami „Bitėlandą“, TV3 žiūrovai vietoj tradicinės Juodkrantės krantinės išvys Karibų jūros regioną primenančią aplinką – palmes, baseinus. Karštą vidurvasario nuotaiką papildė ir tai, kad daug šventės svečių buvo pasipuošę gėlėtais marškiniais, sombrerais, žiedų karoliais ir kitais „Latina“ stiliaus aksesuarais.

Kaip ir daugiau kaip 10 tūkstančių „Bitėlando“ svečių, televizijos žiūrovai gaus gerą mambo stiliaus muzikos porciją – renginyje skambės temperamentingos „InCulto“, Ryčio Cicino, „Mango“ ir Violetos Riaubiškytės dainos, sąmojingus „perliukus“ bers renginio vedėjai – Rolandas Kazlas ir Vytautas Šapranauskas. Šventės kulminacija – pasaulinės mambos žvaigždės brazilo Lou Bega pasirodymas, kuris suteiks žiūrovams progą prisiminti visą pasaulį apskriejusį hitą „Mambo No. 5“ ir kitus žinomus atlikėjo šlagerius.

Įspūdingiausias jau ketvirtą vasarą iš eilės rengiamos „Bitėlando“ šventės, skirtos „Bitės” klientams, akimirkas TV3 žiūrovai galės išvysti jau antrąjį kartą. Rinkos tyrimų bendrovės „TNS Gallup” duomenimis, praėjusių metų rugpjūtį „Bitėlando“ transliacija pateko į žiūrimiausių televizijos laidų trejetuką.

„Bitėlandas“ – rugpjūčio 5 dieną, šeštadienį, 21.00 val. per TV3!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!