Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/46663/nvidia-paneige-samokslo-teorija-zmogus-menulyje-vis-tik-buvo/spausdinti/

„nVidia“ paneigė sąmokslo teoriją: žmogus Mėnulyje vis tik buvo

Publikuota: 2014-09-23 17:39
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanijos „nVidia“ marketingo padalinys dirba iš tiesų ne veltui, ir tą demonstruoja naujausias vaizdo plokščių gamintojos atstovų pareiškimas. „nVidia“ nusprendė paneigti sąmokslo teorijų gerbėjų puoselėjamą teiginį, kad JAV astronautų misijos „Apolonas-11“ išsilaipinimas Mėnulyje yra tik fikcija.

„nVidia“ tvirtina, kad žmogus Mėnulyje iš tikrųjų buvo. Sąmokslo teorijos šalininkai tvirtina, kad publikuotos nuotraukos buvo užfiksuotos ne Žemės palydove, o kažkur Nevados valstijos slaptoje studijoje. N. Armstrongo fotografijoje, kurioje užfiksuotas B. Oldrinas, šis astronautas yra gerai apšviestas, nors yra modulio šešėlyje.

„nVidia“ paneigė sąmokslo teoriją: žmogus Mėnulyje vis tik buvo
Tikroji žmogaus išsilaipinimo Mėnulyje nuotrauka…

„nVidia“ paneigė sąmokslo teoriją: žmogus Mėnulyje vis tik buvo
…ir kompiuterine grafika atkurtas vaizdas

„nVidia“ inžinieriams pavyko atkurti astronautų užfiksuotą sceną, pasitelkiant varikliuką „Unreal Engine 4“ ir vaizdo plokštes su „Maxwell“ architektūra. Teigiama, kad iš tikrųjų B. Oldrinas buvo apšviestas tos šviesos, kuri atsispindėjo nuo Mėnulio paviršiaus ir N. Armstrongo skafandro.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!