Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4663/olimpines-dienos-sventeje-galimybe-laimeti-samsung-prizus/spausdinti/

Olimpinės dienos šventėje galimybė laimėti „Samsung“ prizus

Publikuota: 2006-06-15 10:15
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Birželio 17 d., šeštadienį, Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) ir pažangiųjų technologijų gamintojas „Samsung Electronics“ Vilniaus Vingio stadione (M. K.Čiurlionio g. 112) organizuoja tradicinę Olimpinės dienos šventę sporto mėgėjams ir profesionalams iš visos Lietuvos. Greta tradicija tapusių sportinių rungčių šiais metais šventės dalyviai rungsis ir „Samsung“ gatvės krepšinio turnyre.

„Per 18 metų Lietuvoje jau susiformavo Olimpinės dienos tradicijos, kurias mes puoselėjame. Džiaugiamės, jog partnerių iniciatyva šventė įgauna ir naujų aspektų. Olimpinėse pasaulio žaidynėse dalyvauja tik šalių deleguoti sportininkai profesionalai, tuo tarpu Olimpinės dienos sportinės rungtys – puiki proga pajusti olimpinę dvasią ir savo jėgas išbandyti sportininkams mėgėjams“, - sako LTOK prezidentas Artūras Poviliūnas.

Šventės dalyviai, kaip ir kasmet, bus kviečiami dalyvauti tradicinės olimpinės mylios bėgime. Kiek neįprastas mylios ilgis – 1988 metrai – yra simboliškas, taip įamžinti 1988-ieji – Lietuvos tautinio olimpinio komiteto atkūrimo metai. Olimpinės mylios bėgime kartu su žinomais Lietuvos politikais, verslininkais, sportininkais profesionalais ir mėgėjais šiais metais dalyvaus ir „Samsung Electronics“ Baltijos šalių atstovybės vadovai Chang Gyu Ahnas ir Sukil Limas.

„Kurdami pažangiausias komunikacijų technologijas mažiname žmonių bendravimo barjerus. Sportas – viena iš bendravimo formų, todėl partnerystė su sportinių renginių organizatoriais visame pasaulyje kompanijai „Samsung“ yra svarbus prioritetas“, - sako „Samsung Electronics“ vadovas Baltijos šalims Chang Gyu Ahnas.

Šventiniai Olimpinės dienos renginiai šeštadienį prasidės 12 val. Gedimino kalne. Čia Lietuvos olimpiečiai uždegs olimpinę ugnį, kuri, lydima Lietuvos keliautojų ir etnografinio ansamblio, plaustais Neries upe bus plukdoma iki Vingio stadiono.

Ištvermingiausieji dalyvaus 10 km bėgime. Už tai net dvidešimčiai greičiausiai finišo juostą kirtusių dalyvių atiteks pagrindinio šventės rėmėjo „Samsung“ dovanos.

Norintys dalyvauti gatvės krepšinio turnyre ir laimėti vertingus „Samsung“ prizus ar suvenyrus, kviečiami iš anksto registruotis telefonu Vilniuje: (8 5) 2430330.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!