Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/46518/samsung-publikavo-istisa-patyciu-is-apple-seriala/spausdinti/

„Samsung“ publikavo ištisą patyčių iš „Apple“ serialą

Publikuota: 2014-09-12 13:16
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Tikriausiai neverta buvo tikėtis, kad „Samsung“ ignoruos tai, jog „Apple“ naujaisiais savo produktais iš esmės ne siūlo inovacijas, o vejasi konkurentus, ir apie tai diskutuos tik savo strateginiuose pasitarimuose įmonės viduje. Tik štai šįkart Pietų Korėjos elektronikos gigantai publikavo ne vieną ir ne du, o ištisą serialą vaizdelių, kuriuose negailestingai išsityčiojama iš „Apple“.

Kiekviename iš šešių „Samsung“ trumpų filmukų išsityčiojama iš kokios nors vienos „Apple“ silpnybės ar trūkumo: iš įrenginių pristatymo transliacijos, kuri rugsėjo 9 d. daugiau neveikė negu veikė, iš telefono dydžio, kuriuo mėgdžiojami korėjiečiai, iš laikrodžio funkcionalumo, iš akumuliatoriaus įkrovimo greičio, iš kelių programų veikimo viename ekrane nebuvimo ir iš „Apple“ pasiūlymo dideliame telefono ekrane paišyti pirštu.

Kaip manote, ar „Samsung“ pagrįstai tyčiojasi iš konkurentų? Ar šiuo atveju galima prisiminti seną patarlę „Juokiasi puodas, kad katilas juodas“? Pasidalinkite savo nuomone komentaruose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!