Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4637/zebra-pripazintas-geriausiu-naujienu-interneto-portalu/spausdinti/

ZEBRA pripažintas geriausiu naujienų interneto portalu

Publikuota: 2006-06-12 14:47
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

11-ajame Lietuvos WWW čempionate telekomunikacijų bendrovės TEO LT, AB sukurtas interneto portalas ZEBRA (www.zebra.lt) laimėjo 1-ąją vietą Naujienų ir žiniasklaidos kategorijoje.

Geriausias svetaines iš daugiau nei 500 užregistruotų rinko vertinimo komisija, sudaryta iš tinklalapių kūrimo specialistų, dizainerių, profesionalių kompiuterininkų. Konkursą organizavo žurnalas „Kompiuterija-PC World“ ir UAB „Net Frequency“.

Anot konkurso organizatoriaus Rimo Abromavičiaus, šių metų konkursui pateikti darbai į modernųjį Lietuvos internetą leidžia žvelgti optimistiškai. Jis pasidžiaugė, kad šiemet nemažai konkursui pristatytų svetainių yra tvarkingo dizaino ir vidinės XHTML kodo struktūros.

„Malonu, kad portalą įvertino profesionalai, tačiau mes labai džiaugiamės, kad pakeitus prekės ženklą iš „Takas“ į ZEBRA, portalo lankytojai išliko ištikimi, portalo lankomumas gegužės mėnesį netgi paaugo, palyginti su balandžio mėnesiu.“- sako sako TEO Korporatyvinės komunikacijos skyriaus direktorius.

Gegužės mėnesį portalą aplankė daugiau nei 540 tūkstančių lankytojų. Tyrimų bendrovės „Gemius SA“ duomenimis, portale www.zebra.lt lankosi pusė visų Lietuvos interneto lankytojų.

ZEBRA – naujienų, bendravimo ir pramogų portalas. Jame kasdien skelbiamos naujienos, nuolat vyksta įvairūs konkursai, interneto lankytojai aktyviai bendrauja forumuose, virtualių gyvenimų bendruomenėje. Vasarą ZEBRA portale galima tiesiai per internetą stebėti vaizdus iš Lietuvos pajūrio, be to, tradiciškai rengiami Mis bikini ir Misterio bikini konkursai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!