Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/46358/isrinktas-pildyk-vasaros-zaidimo-laimetojas/spausdinti/

Išrinktas „Pildyk“ vasaros žaidimo laimėtojas

Publikuota: 2014-09-02 11:13
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Baigėsi išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ didysis vasaros žaidimas, kurio metu buvo išdalinta daugiau nei 1200 prizų už beveik 1,3 mln. litų. Pagrindinį žaidimo prizą VW „Beatle“, kurio vertė yra apie 80 tūkst. litų, laimėjo vilnietis Rolandas Simaška.

„Šis žaidimas, kurį organizavome „Pildyk“ dešimtmečio proga, sulaukė neįtikėtino populiarumo. Jame dalyvavo beveik kas antras „Pildyk“ vartotojas. Žaidimo dalyviai buvo labai azartiški, kai kurie siuntė net po kelis šimtus registracijos žinučių. Labai smagu, kad pagrindinį prizą laimėjo Rolandas, kuris „Pildyk“ paslauga naudojasi nuo pirmųjų jos metų“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Pasako jos, trimis etapais vykęs žaidimas parodė, kad Lietuvoje labai vertinami išmanieji telefonai, nors žaidimo dalyviai skirtinguose etapuose galėjo laimėti ir ausines, planšetinius kompiuterius, žaidimų konsoles bei dviračius. O trečiajame etape pasiūlytas automobilio modelis VW „Beatle“ yra pirmasis toks „Pildyk“ paslauga naudojasi visa mano šeima, aš pats jau dešimt metų esu ištikimas šios paslaugos vartotojas. Per tą laiką įsigijau kelis telefonus, dalyvavau kitose akcijose. Automobilis man buvo labai reikalingas, šis laimėjimas pranoko visus mano lūkesčius“, – paklaustas apie laimėjimą, įspūdžiais dalinosi Rolandas Simaška.

„Pildyk“ vasaros žaidimas yra didžiausia kada nors mobiliųjų operatorių organizuota akcija. Ji vyko trimis etapais. Laimėtojai buvo renkami burtų keliu. Žaidime galėjo dalyvauti esami ir nauji „Pildyk“ vartotojai. Įvairios ir vis skirtingos „Pildyk“ akcijos jau tampa tradicija. Pernai skirtinguose Lietuvos miestuose kartu su įvairiomis pramogomis buvo organizuojamas „Pildyk“ kinas po atviru dangumi. Užpernai ir dar ankstesniais metais „Pildyk“ vartotojai lankėsi vasaros festivaliuose Lietuvos pajūryje ir Latvijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!