Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/46185/canon-ivertinta-dviem-eisa-apdovanojimais-uz-eos-serijos-fotoaparata-ir-legria-serijos-kamera/spausdinti/

„Canon“ įvertinta dviem EISA apdovanojimais už EOS serijos fotoaparatą ir LEGRIA serijos kamerą

Publikuota: 2014-08-19 17:39
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Canon“ paskelbė gavusi du prestižinius Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimus. Populiariajam modeliui „EOS 1200D“ atiteko „Europai skirto plataus vartojimo skaitmeninio veidrodinio fotoaparato (2014–2015 m.)“ (angl. European Consumer DSLR Camera 2014–2015) apdovanojimas. Novatoriška „LEGRIA mini X“ kamera pelnė „Europietišką gyvenimo būdą atitinkančios vaizdo kameros (2014–2015 m.)“ (angl. European Lifestyle Camcorder 2014–2015) titulą.

EISA nominantai renkami žiuri, kurią sudaro 50 žymių žurnalų redaktorių iš 20 Europos šalių. Šių apdovanojimų metu įvertinami tie gamintojai, kurie sugeba rinkai pasiūlyti ne tik pažangius technologinius sprendimus, funkcionalumą ir unikalų dizainą, bet ir kokybišką, vertingą produktą.

„Mūsų kompanija stengiasi pasiūlyti pirkėjams gaminius, padedančius atskleisti jų kūrybiškumą. „EOS 1200D“ ir „LEGRIA mini X“ buvo įvertinti už . naujausias technologijas derančias su kūrybiškais sprendimais, suteikiančiais galimybę žmonėms pasakoti jų istorijas įvairiausiais būdais“, – sakė „Canon Europe“ plataus naudojimo gaminių rinkodaros direktorius Steve Marshall.

Europai skirtas veidrodinis fotoaparatas (2014–2015 m.): „Canon EOS 1200D“

EISA žiuri komentaras apie „Canon EOS 1200D“: „Šis kompaktiškas, lengvas ir paprastas naudoti skaitmeninis veidrodinis fotoaparatas yra skirtas tiek fotografijos srities naujokams, tiek taupiems, tačiau jau patyrusiems naudotojams. Jo bendrą sistemą sudarantis 18 megapikselių APS‐C CMOS jutiklis ir procesorius DIGIC 4 užtikrina aukštos kokybės vaizdą, išsiskiriantį geru dinaminiu diapazonu ir mažu triukšmu nustačius ISO vertes iki 1600 ir daugiau. Speciali išmaniųjų telefonų programėlė „EOS Companion“ padeda išnaudoti fotoaparato galimybes. Puikiu vertės ir kainos santykiu pasižyminčiu gaminiu jį vadinti leidžia tokios papildomos ypatybės kaip 460 tūkst. vaizdo taškų skystųjų kristalų ekranas, 63 zonų dvisluoksnis matavimo jutiklis, fotoaparate įdiegta objektyvo įtakos vaizdui koregavimo funkcija ir įvairiausi fotografavimo filtrai.

Europietišką gyvenimo būdą atitinkanti vaizdo kamera (2014–2015 m.) – „Canon LEGRIA mini X“

Komentaras apie „Canon“ kamerą „LEGRIA mini X“: „LEGRIA mini X“ išsiskiria puikiomis ypatybėmis – pasukamuoju jutikliniu ekranu, tinkamu filmuojant save, reguliuojamuoju stovu, leidžiančiu kamerą įtaisyti ant bet kokio paviršiaus, ir ypač plataus, 170 laipsnių kampo objektyvu. „Full HD“ raiškos vaizdas (25p arba 50i) naudojant „Canon“ F/2,8 objektyvą ir 1/ 2,3 tipo 12,8 megapikselio CMOS jutiklį gali būti įrašomas MP4 ir AVCHD formatu kartu su nesuglaudintu LPCM formato stereofoniniu garsu, gaunamu iš vidinio mikrofono. Iš daugelio kameros palaikomų jungčių galima paminėti 3,5 mm išorinio mikrofono lizdą, ausinių jungtį, mažąją HDMI jungtį, mažąją USB jungtį ir „Wi‐Fi“ ryšio įrangą, leidžiančią lengvai ir greitai perkelti failus. Pastaroji funkcija leidžia kamerą valdyti belaidžiu ryšiu išmaniuoju įrenginiu. „LEGRIA mini X“ dėl įvairių jos panaudojimo galimybių gali tapti puikiu kasdienių nuotykių palydovu“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!