Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/46180/kaunieciai-elektronini-bilieta-gales-isigyti-ir-pastuose/spausdinti/

Kauniečiai elektroninį bilietą galės įsigyti ir paštuose

Publikuota: 2014-08-19 12:46
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo šiandien kauniečiai Kauno viešojo transporto elektroninių bilietų korteles galės įsigyti bei jas papildyti viešojo transporto elektroniniais bilietais visuose Kauno miesto paštuose. Kauno viešojo transporto elektroninius bilietus bus galima įsigyti ir visuose Kaune veikiančiuose „PayPost“ skyriuose.

„Paštų tinklas Kaune – vienas plačiausių, todėl labai džiaugiamės, jog Kauno viešojo transporto elektroniniai bilietai bus platinami ir paštų skyriuose. Pradėjus bendradarbiauti su Lietuvos paštu, viešojo transporto elektroninių bilietų platinimo vietų skaičius Kaune išaugo iki 200“, – teigė UAB „Kauno autobusai“ Finansų tarnybos vadovė Edita Gudišauskienė.

Lietuvos pašto Pašto tinklo tarnybos direktorė Inga Dundulienė džiaugiasi, kad kauniečiams įsigyti elektroninių bilietų kortelę ar ją papildyti Kauno viešojo transporto elektroniniu bilietu bus dar paprasčiau ir patogiau.

„Savo klientams stengiamės pasiūlyti geriausiai jų poreikius atitinkančių paslaugų. Paštai yra ta vieta, kur gyventojai gali ne tik išsiųsti ar atsiimti siuntas, bet ir susimokėti mokesčius, išsiųsti ar atsiimti perlaidą, gauti vartojimo kreditą. Nuo šiol Kauno miesto paštuose bus galima įsigyti ir Kauno viešojo transporto elektroninius bilietus“, – sakė I. Dundulienė.

Iš viso Kaune veikia 31 paštas ir 23 finansinių paslaugų „PayPost“ skyriai. Šiuo metu Kaune yra apie 220 000 viešojo transporto keleivių besinaudojančių viešojo transporto elektroniniais bilietais.

Paštuose Kauno viešojo transporto elektroninių bilietų kortelė, kaip ir kitose platinimo vietose, kainuos 6 litus. Papildyti jas bus galima tiek pageidaujama pinigų suma, vienkartiniams elektroniniams bilietams apmokėti, tiek terminuotaisiais Kauno viešojo transporto elektroniniais bilietais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!