Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/46155/lg-pelne-keturis-eisa-apdovanojimus/spausdinti/

LG pelnė keturis EISA apdovanojimus

Publikuota: 2014-08-18 11:49
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas žiniasklaidai

„LG Electronics“ (LG) 4K OLED ir „Smart+ TV“ televizoriai, garso sistema „SoundPlate“ ir flagmanas „G3“ pelnė Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimus. Tuo pačiu LG tapo pirmuoju gamintoju, pelniusiu net tris EISA apdovanojimus OLED technologijos televizoriui.

77 colių įstrižainės 4K OLED televizorius „77EC980V“ apdovanojimą pelnė už aukštą 4K rezoliuciją ir WRGB – baltos, raudonos, žalios ir mėlynos spalvos – technologiją. Pastaroji suteikia vaizdui papildomo ryškumo, detalumo, sukuria geresnį kontrasto santykį. Lenktas ekranas išplečia matymo kampą, o „Engine Pro“ technologija pakelia ekrane rodomų žemesnės rezoliucijos filmų ar nuotraukų vaizdą iki „Ultra HD“.

LG pelnë keturis EISA apdovanojimus

Apdovanojimą pelnęs 55 colių „Smart+ TV“ televizorius „55LB870V“ buvo įvertintas ne tik už ryškų vaizdą, gilų spalvų kontrastą ir platų matymo kampą, bet ir už šiais metais pritaikytą operacinę sistemą „webOS“. Ji suteikia lengviau valdomą ir suprantamą vartotojo sąsają „Smart TV“ platformai, per kurią vartotojai gali jungtis prie interneto, socialinių tinklų, ieškoti filmų, muzikos, žaidimų ir kitų pramogų. Pagyrų televizorius pelnė ir dėl savo dizaino – labai plono rėmelio, kuris vizualiai išplečia ekraną ir vaizdą jame.

Dėl plono ir kompaktiško korpuso 4.1 kanalo, 360 vatų erdvinio garso sistema „SoundPlate“ (modelis LAB540) skirta naudoti su televizoriumi – ją galima jungti prie televizoriaus belaidžiu ryšiu arba vienu laidu. „SoundPlate“ turi įdiegtą 3D „Blu-ray“ grotuvą, be to, yra suderinta su „Bluetooth“ ryšiu, todėl gali groti garso įrašus iš išorinių įrenginių, tokių kaip telefonai, kompiuteriai, planšetės. EISA apdovanojimą pelnęs LG flagmanas G3 įvertintas už „Quad HD“ raiškos ekraną ir 13 megapikselių OIS+ kamerą su automatiniu lazeriniu fokusavimu. Dėmesys buvo atkreiptas ir į išmaniąsias funkcijas „Smart Keyboard“, „Smart Notice“ ir užraktą „Knock Code“.

EISA asociacija vienija 50 žurnalų iš 20 Europos šalių. Kiekvienais metais visų žurnalų redaktoriai sprendžia, kurie žurnalų puslapiuose metų laikotarpyje pristatyti buitinės elektronikos modeliai gaus EISA apdovanojimus. Jie vertinami šešiose kategorijose: Garsas, Vaizdas, Namų kino teatras, Fotografija, Mobilioji elektronika ir automobiliams skirta elektronika. Pretendentai apdovanojimui vertinami pagal technologijas, savybes, dizainą, ergonomiškumą ir kainą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!