Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4579/pritark-laikas-padeti-kitiems/spausdinti/

Pritark: „Laikas padėti kitiems“

Publikuota: 2006-06-06 11:49
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lietuvos studentų sąjunga

Birželio 7 d., (trečiadienį) 21 val. Vilniaus Katedros aikštėje studentija kviečiama dalyvauti koncerte „Laikas padėti kitiems“. Nemokamas koncertas yra finalinis visuomenės informavimo kampanijos „Laikas padėti kitiems“ renginys. Vieni kampanijos partnerių – Lietuvos studentų sąjunga (LSS).

Gyvos muzikos koncertas – tai įspūdingas vaizdo ir garso renginys, kurio metu įžymūs ir gerbiami Lietuvos atlikėjai kvies Lietuvos žmones nelikti abejingiems ir padėti besivystančių pasaulio šalių gyventojams.

Koncerte dalyvaus muzikos žvaigždžių rinktinė „LT United“. „LT United“ atlikėjai/muzikinės grupės - Andrius Mamontovas, Marijonas Mikutavičius, grupės „SKAMP“ bei „BIX“ - atliks savo individualias programas bei bendrą grupės „LT United dainą“.

„Nors dauguma studentų dabar gyvena sesijos nuotaikomis, vis tik kviečiame rasti laiko sau. Tai puiki proga pritarti idėjai, kad pasaulis be sienų – tai ir gerumas be stabdžių. Renginys prasmingas visiems, kuriems nesvetima aktyvaus ir gyvo pilietiškumo, džiugaus buvimo drauge dvasia“, - tikino Lietuvos studentų sąjungos prezidentas Jonas Okunis.

Šio renginio metu be kampanijos „Laikas padėti kitiems“ geros valios ambasadorių - LT United - dalyvaus ir kiti šios kampanijos geros valios ambasadoriai: pirmoji ponia Alma Adamkienė, ministrė Vilija Blinkevičiūtė, maestro Gintaras Rinkevičius, brolis Astijus, ambasadorė Gintė Damušytė, sportininkas Virginijus Alekna.

Informacinė kampanija „Laikas padėti kitiems“ startavo š. m. balandžio 12 d. Pagrindinis tikslas – informuoti visuomenę apie tai, kad Lietuva yra socialiai atsakinga valstybė ir padeda besivystančioms pasaulio šalims savo žiniomis, patirtimi ir kitais ištekliais. Kampanija organizuojama įgyvendinant Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerijos ir Jungtinių Tautų vystymo programos Lietuvoje projektą „Lietuvos nacionalinių gebėjimų stiprinimas teikti paramą vystymui“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!