Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4523/trisdesimt-omni-surfport-lankytoju-laimes-bilietus-ir-skrydi-i-robbie-williams-koncerta-kopenhagoje/spausdinti/

Trisdešimt „Omni SurfPort“ lankytojų laimės bilietus ir skrydį į Robbie Williams koncertą Kopenhagoje

Publikuota: 2006-05-30 11:27
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ mobiliojo interneto portale „Omni SurfPort“ – naujas informacinis pramoginis Robbie Williams turinys ir žaidimas, kurio metu 30 „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojų laimės bilietus į Robbie Williams koncertą Kopenhagoje liepos 6 d. ir kelionę lėktuvu į Danijos sostinę.

Norint dalyvauti žaidime, tereikia „Omni SurfPort“ (adresu wap.sp.lt) skiltyje „Pramogos“ atsakyti į dienos klausimą apie Robbie Williams. Kasdien iki pat birželio 26 dienos portale bus pateikiama po naują klausimą, į kiekvieną iš kurių bus galima atsakyti tik po vieną kartą. Bilietus į koncertą ir kelionę lėktuvu laimės 30 „Omni SurfPort“ lankytojų, pateikusių daugiausia teisingų atsakymų per visą žaidimo laikotarpį. Laimėtojų sąrašas bus paskelbtas portale „Omni SurfPort“, su jais „Omnitel“ atstovai susisieks birželio 27 dieną.

Specialų kvietimą gavusieji „Omnitel“ vartotojai turės galimybę įsigyti vieną iš dviejų tūkstančių mobiliųjų telefonų „Sony Ericsson“ W810, „Sony Ericsson“ K510 ir „Sony Ericsson“ K750. Juos įsigijusieji įgys ir teisę į ypatingą turinį – asmeninę MMS žinutę nuo R. Williams, vaizdo klipą iš užkulisių, R. Williams ekrano užsklandas ir temas, animuotą R. Williams logotipą bei kūrinį „Radio“. Robbie Williams unikalų turinį portale „atrakins“ naudodamiesi kodu, kuris bus prie telefono pridėtame specialiame kupone.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!