Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/44528/tadas-vidmantas-atsakys-i-svarbiausius-klausimus/spausdinti/

Tadas Vidmantas atsakys į svarbiausius klausimus

Publikuota: 2014-04-24 10:22
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Žymusis kūrybininkas Tadas Vidmantas penktadienį bus pasiruošęs atsakyti į visus aktualiausius klausimus, kurie tik kyla apie jį bent ką nors apie jį girdėjusiems žmonėms. Taip teigia penktadienį „Swedbank“ salėje Vilniuje nuo 16 iki 19 val. vyksiančio nemokamo idėjų sklaidos renginio „Hub Camp“ organizatoriai.

„T. Vidmantas – be abejonės, viena unikaliausių asmenybių. Jo sumanytos „Vytauto“ reklamos ne tik pripažintos tarptautiniu mastu, bet ir įstrigo į ne vieno jas mačiusio žmogaus atmintį. O kur dar kiti darbai, kaip jaunimo simpatijas pelnę nuotaikingi animaciniai serialai, ar su šypsena į bažnyčios klišes žvelgę „Jėzaus radijo“ herojai“ “, – trumpai vieną iš pranešėjų apibūdina renginio organizatorius Marius Rimkevičius, kuris atskleidžia, jog būsimas T. Vidmanto pranešimas vadinasi „Dažniausiai užduodami klausimai“.

Be pastarojo pranešėjo savo patirtimis su susirinkusiais dalinsis ir nuotaikingasis sporto fotografas Tomas Tumalovičius, Indonezijoje technologijų verslą įkūręs Arnas Stuopelis, „Kultūros nakties“ sostinėje organizatorės, anoniminio sūpynių fondo „Pasupk Lietuvą“ atstovai, Metodai.lt autorius Edmundas Janušauskas.

„Kiekvieną mėnesį publikai pristatome po penkis–aštuonis įdomius skirtingų sričių pranėšėjus. Čia ateinanti publika jau įprato susitikti su platesnei visuomenei dažnai nežinomais žmonėmis, kurių kūriniai keičia ne tik miesto, bet ir šalies gyvenimą“, – ko tikėtis užsukus trumpai apibūdina M. Rimkevičius.

Nuo praėjusių metų tradicija tapę „Hub Camp“ renginiai kaskart sulaukia kelių šimtų dalyvių. Į lietuvių ir anglų kalbomis vykstantį renginį susirenka ne tik miestelėnai, bet ir šalies svečiai.

Renginiai paskutiniais mėnesių penktadieniais vyksta Vilniuje, Konstitucijos pr. 20a esančioje „Swedbank“ konferencijų salėje. „Hub Camp“ renginyje gali dalyvauti visi norintys, tačiau tam būtina užsiregistruoti adresu http://goo.gl/sT5gcs.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!