Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4237/kita-savaite-sostineje-ivyks-specializuotas-renginys-apie-duomenu-saugojima/spausdinti/

Kitą savaitę sostinėje įvyks specializuotas renginys apie duomenų saugojimą

Publikuota: 2006-04-27 12:03
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: MicroLink Lietuva, UAB

Kaip supaprastinti organizacijos duomenų saugojimą, kai duomenų kiekiai didėja geometrine progresija? Gegužės 4 d., ketvirtadienį, sostinės „Forum Palace“ centre įvyks įžanginis seminaras, skirtas organizacijų informacinių technologijų (IT) vadovams, ieškantiems praktinių atsakymų į panašius klausimus.

Šiuo renginiu UAB „MicroLink Lietuva“ ir EMC, pirmaujantis pasaulyje duomenų saugyklų sprendimų teikėjas, pradeda seminarų ciklą „Duomenų saugykla paprastai“. Seminaruose bus pristatoma, kaip suderinti skirtingas duomenų saugojimo technologijas, kaip patikimiau ir paprasčiau daryti atsargines duomenų kopijas ir vykdyti jų atstatymą. Bus pristatomi duomenų archyvavimo sprendimai, atitinkantys tai reglamentuojančius teisės aktus, organizacijų vidaus taisykles ir aukščiausius saugumo reikalavimus.

„Kartu su EMC organizacijoms parengėme ypatingus duomenų saugojimo pasiūlymus: juos lengva pasirinkti, lengva įdiegti, lengva valdyti, lengva plėtoti, – sakė Arūnas Vaitonis, „MicroLink Lietuvos“ Sistemų priežiūros ir valdymo departamento direktorius. – Ketiname paskatinti organizacijas parengti ir įgyvendinti duomenų saugojimo strategijas, nes EMC dėka rinkoje atsirado nesudėtingų, bet patikimų, sprendimų“.

„MicroLink Lietuva“ yra oficialus EMC partneris Lietuvoje, atliekantis informacijos valdymo auditus, konsultuojantis vietos įmones. „MicroLink Lietuva“ taip pat diegia, prižiūri ir atnaujina duomenų saugyklų infrastruktūrą, paremtą EMC technologijomis.

Įžanginis seminaras: „Duomenų saugykla paprastai!“

Dalyviai: informacinių technologijų vadovai ir specialistai, informacijos saugos specialistai.

Vieta: pramogų ir verslo centras „Forum Palace“ (Konstitucijos pr. 26, Vilnius).

Data: 2006 m. gegužės 4 d.

Pradžia: 15:00 val.

Vakarinėje renginio dalyje savo išskirtine patirtimi duomenų saugojimo srityje dalinsis humoristas Vytautas Šapranauskas. Detalią renginio programą ir registracijos formą rasite internete.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!