Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4127/mobiliojo-bites-plius-zaidimo-laimetojai-da-vincio-kodo-premjera-isvys-pirmieji/spausdinti/

Mobiliojo „Bitės plius“ žaidimo laimėtojai „Da Vinčio kodo“ premjerą išvys pirmieji

Publikuota: 2006-04-14 10:46
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Visame pasaulyje garsaus JAV rašytojo Dano Browno bestselerio „Da Vinčio kodas“ gerbėjai Lietuvoje turės progą dar kartą atsidurti karščiausių romano įvykių sūkuryje. Nuo balandžio 15 dienos mobiliojo interneto portale „Bitė plius“ jų laukia žaidimas „Nulaužk Da Vinčio kodą“, kurio 40 laimėtojų pirmieji išvys pasaulinę „Da Vinčio kodo“ premjerą Lietuvos kino teatruose. Tokią galimybę savo klientams suteikia telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva“.

„Milijonų skaitytojų dėmesį prikaustęs „Da Vinčio kodas“ didelio populiarumo sulaukė ir Lietuvoje, tad savo klientams norime suteikti progą vieniems iš pirmųjų išvysti šio romano premjerą didžiajame ekrane. Svarbiausia, ką jiems reikės padaryti prieš tai – „nulaužti Da Vinčio kodą“ žaidime, kurį žaisti savo mobiliųjų telefonų ekranuose gali kiekvienas, prisijungęs prie „Bitės plius“ mobiliojo portalo“, – sakė „Bitės“ mobiliojo interneto vadovas Šarūnas Chomentauskas.

Pasak jo, panašiai kaip populiariojo romano autorius skaitytojus verčia domėtis ir ieškoti daugiau informacijos apie aprašomus įvykius, naujuoju žaidimu „Bitė plius“ sieks paskatinti jo dalyvius atrasti daugiau naujų ir viliojančių mobiliojo interneto erdvių.

Žaidimą „Nulaužk Da Vinčio kodą“ „Bitės“ ir „Labas“ klientai suras prisijungę prie „Bitės plius“ (wap.biteplius.lt), rubrikoje „Kas nauja“. Kovoje dėl bilietų žaidimo dalyviai turės atsakyti į įvairius klausimus apie romano įvykius, Romos istoriją ir už teisingus atsakymus kaups taškus. Laimėtoją karštoje kovoje nulems papildomi „slapti ženklai“ - specialios ikonos ir paveiksliukai, išslapstyti įvairiose „Bitės plius“ meniu rubrikose. Azartą kurstys visada matomas daugiausiai taškų surinkusių žaidėjų sąrašas ir suvestinė.

Penki daugiausiai taškų surinkusieji laimės modernius „Sony Ericsson K750“ telefonus, kiti 40 pirmųjų – 40 bilietų į kino filmą „Da Vinčio kodas“. Žaidimas vyks visą mėnesį, iki filmo premjeros išvakarių – gegužės 18 dienos.

Š. Chomentausko teigimu, prisiminti garsiojo bestselerio siužeto vingius ar atsidurti garsiojo „Da Vinčio kodo“ romano herojų vietoje „Bitės“ klientams padės ir 3 naujausi, specialiai „Da Vinčio kodo“ tema sukurti JAVA žaidimai „Bitėje plius“.

Itin laukiamas visame pasaulyje filmas „Da Vinčio kodas“ atidarys 59-ąjį Kanų kino festivalį šių metų gegužės 17 dieną. Po dviejų dienų, gegužės 19 dieną, juosta bus pradėta demonstruoti viso pasaulio kino teatruose, taip pat ir Lietuvoje. Pagrindinius vaidmenis „Da Vinčio kode“ atlieka Tomas Hanksas, Audrey Tautou, Jeanas Reno ir kiti. Romanas „Da Vinčio kodas“ buvo išverstas į 40 pasaulio kalbų ir šiuo metu parduotas jau 40 milijonų kopijų tiražu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!