Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4112/konkursas-virtuves-ir-vonios-interjeru-kurejams-buitine-technika-virtuves-ir-vonios-interjeruose/spausdinti/

Konkursas virtuvės ir vonios interjerų kūrėjams „Buitinė technika virtuvės ir vonios interjeruose“

Publikuota: 2006-04-13 13:06
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Electrolux, UAB

Jau trečią kartą vyksiantis buitinės technikos gamintojos „Electrolux“ atstovybės Lietuvoje rengiamas konkursas „Buitinė technika virtuvės ir vonios interjeruose“ šiemet interjero kūrėjus vilios kelione į pasaulinę mados ir dizaino fiestą Paryžiuje.

Pasak UAB „Electrolux“ generalinio direktoriaus Sauliaus Olencevčiaus, tikimasi, kad šiemetinis konkurso nugalėtojo prizas – kelionė į prestižinę 2007 m. vasario mėn. vykstančią „Pret-a-Porter Paris“ parodą – paskatins architektus ir dizainerius pateikti daugiau virtuvės ir vonios interjerų projektų.

„Šiuolaikinė buitinė technika, kuri neapsiriboja standartiniu dizainu, formomis ir dydžiais, architektams leidžia realizuoti drąsias ir netikėtas idėjas. Todėl svarbiausias kriterijus, pagal kurį bus renkamas nugalėtojas, yra originalumas ir išradingumas“, – teigia S.Olencevičius.

Originaliausio buitinės technikos panaudojimo interjere sprendimo autorių rinks komisija, sudaryta iš interjero dizaino specialistų, interjero bei namų žurnalų leidėjų bei „Electrolux“ atstovų. Nugalėtojas paaiškės š. m. rudenį.

Šiais metais realizuotų interjerų nuotraukas, brėžinius bei aprašymus konkurse dalyvauti apsisprendę architektai bei dizaineriai galės pristatyti visą pusmetį – nuo balandžio 15 d. iki rugsėjo 30 d. Konkurso dalyviai savo interjerų projektus gali siųsti paštu („Electrolux“ konkursui, Kalinausko 10/2-11, Vilnius, LT-03107) arba el. paštu: info@electrolux.lt.

Į „Pret-a-Porter Paris“ renginį nuvykęs konkurso nugalėtojas galės susipažinti su 2007 m. mados ir dizaino tendencijomis bei apžiūrėti ketvirtąją „Electrolux“ koncepcinę madingos buitinės technikos liniją. Jau 50 metų iš eilės Paryžiuje vykstantis renginys yra didžiausia pasaulyje mados ir dizaino fiesta. Joje po vienu stogu suburiamos įvairių gamintojų pristatomos mados ir dizaino kryptys, kurių įvertinti atvyksta vidutiniškai 42 tūkst. lankytojų iš viso pasaulio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!