Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/4108/parengtas-leidinys-apie-deklaraciju-teikima-elektroniniu-budu/spausdinti/

Parengtas leidinys apie deklaracijų teikimą elektroniniu būdu

Publikuota: 2006-04-13 09:17
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Valstybinė mokesčių inspekcija

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (toliau – VMI) primena, kad deklaracijas greičiau ir patogiau deklaruoti elektroniniu būdu, o kaip tai padaryti gyventojai gali sužinoti VMI parengtame leidinyje „Deklaracijų teikimas elektroniniu būdu“.

Leidinyje mokesčių mokėtojai ras visą aktualią deklaracijų teikimo elektroniniu būdu informaciją. Sužinos kodėl patogiau deklaruoti pajamas ir išlaidas elektroniniu būdu, kaip prisijungti prie VMI elektroninės deklaravimo sistemos (EDS), kokias galimybes suteikia EDS ir kaip šia sistema naudotis. Taip pat galės rasti informacijos kaip galima sudaryti elektroninio deklaravimo sutartį, kas yra laikini seanso slaptažodžiai ir kam jie reikalingi, kaip elektroninę deklaraciją pateikti per EDS, kaip sužinoti atitinkamus elektroninės deklaracijos priėmimo rezultatus bei kitą naudingą informaciją.

Deklaracijos pildymo programos metodiniuose paaiškinimuose mokesčių mokėtojams išsamiai išdėstyta kaip naudotis deklaracijų pildymo programa „ABBYY eFormFiller“, kaip įsidiegti šią programą, kaip pildyti deklaracijos formas ir kita informacija. Šie leidiniai yra paskelbti VMI prie FM interneto svetainėje skyrelyje „El. paslaugos“ > „El. deklaravimas“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!