Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/3977/lietuvos-telekomas-informuoja-apie-gedima/spausdinti/

„Lietuvos telekomas“ informuoja apie gedimą

Publikuota: 2006-03-30 12:22
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lietuvos telekomas, AB

AB „Lietuvos telekomas“ atsiprašo klientų už nepatogumus, kuriuos vakar galėjo sukelti įrangos gedimas. Vakar „Tako“ pašto sistemoje sugedo įranga. Dėl to kelioms valandoms sutriko www.telecom.lt ir www.takas.lt svetainių darbas ir apie pusę vartotojų negalėjo naudotis elektroniniu „Tako“ paštu. Sutrikimų metu, padidėjus klientų skambučių srautui, buvo sunkiau prisiskambinti ir „Lietuvos telekomo“ trumpaisiais informacijos numeriais.

Apgailestaudami dėl nepatogumų, norime informuoti, jog įranga jau dirba sklandžiai, tačiau kai kurie „Tako“ pašto vartotojai senesnius elektroninius laiškus gali gauti šiek tiek pavėluotai.

Norime priminti, kad AB „Lietuvos telekomas“ atnaujino interneto portalo „Takas“ elektroninį paštą. Nuo šiol elektroninio pašto dėžutės yra talpesnės ir funkcionalesnės. „Lietuvos telekomo“ DSL interneto vartotojai pašto dėžutes gaus nemokamai.

Maloniai primename, kad visi „Tako“ pašto vartotojai privalo užsiregistruoti. Klientų patogumui, registravimosi terminas pratęsiamas iki balandžio 15 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!