Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/3826/ktu-karjeros-dienos-didziausios-baltijos-salyse/spausdinti/

KTU Karjeros dienos - didžiausios Baltijos šalyse

Publikuota: 2006-03-15 10:10
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Kauno technologijos universitetas

Kauno technologijos universiteto Karjeros centras organizuoja KTU Karjeros dienas 2006, kuriose gali dalyvauti visų Lietuvos aukštųjų mokyklų studentai.

KTU Karjeros dienos vyks kovo 15 d. nuo 10 val. KTU Elektronikos (Studentų g. 48, Kaunas) ir Statybos (Studentų g. 50, Kaunas) rūmuose. Kovo 15 d. 16 val. naktiniame klube „Los Patrankos“ (Savanorių pr. 124, Kaunas) rengiamas intelektinis žaidimas „Talentų bankas“, kuris yra KTU Karjeros dienų 2006 dalis. Šiemet pagrindinius „Talentų banko“ prizus įsteigė „Bitė Lietuva“, „Samsung Electronics“. 22 val. naktiniame klube „Los Patrankos“ koncertuos grupė „InCulto“.

Šiemet KTU Karjeros dienose dalyvauja ir prisistatys studentams bei akademinei bendruomenei 100 Lietuvos ir užsienio kapitalo įmonių („Bitė“, ABB, „Samsung Electronics“, „Siemens“, „Coca-Cola HBC Lietuva“ ir kitos). Dauguma iš jų KTU Karjeros dienose dalyvavo ir pernai. Prieš Karjeros dienas buvo surengti seminarai, skirti studentams geriau pasirengti įsidarbinimui: „Jaunas specialistas - galimybės ir grėsmės“, „Kaip parašyti gyvenimo aprašymą (CV), atitinkantį Europos Sąjungos standartus?“, „Narbutas ir Ko“ - galimybė augti“, „Kaip gauti darbą po pirmo pokalbio su darbdaviu?“.

Karjeros dienos 2006 - tai puiki proga studentams pristatyti save ir susipažinti su potencialiais darbdaviais, rasti praktikos vietą ar išsvajotą darbą, o įmonėms - susipažinti su KTU rengiamais specialistais, talentingiausiais studentais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!