Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/3267/lietuvos-dailiojo-ciuozimo-viltims-turine-pades-ir-lenovo-dovanoti-nesiojamieji-kompiuteriai/spausdinti/

Lietuvos dailiojo čiuožimo viltims Turine padės ir „Lenovo“ dovanoti nešiojamieji kompiuteriai

Publikuota: 2006-01-24 15:35
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lenovo

Informacinių technologijų kompanijos „Lenovo“ Lietuvos skyrius garsiausiai Lietuvos šokėjų ant ledo porai Povilui Vanagui ir Margaritai Drobiazko dovanojo nešiojamuosius kompiuterius „ThinkPad T43“ ir „ThinkPad X41“. Tikimasi, kad naujausios technologijos ne tik padės turiningai praleisti laisvalaikį ar bet kuriame pasaulio taške gauti pačią naujausią informaciją, tačiau ir suteiks naujų galimybių virtualioje erdvėje kurti pasirodymų choreografiją, derinti garso takelį.

Pasak „Lenovo“ atstovybės Lietuvoje vadovo Andriaus Skunčiko, dovana Lietuvos olimpine viltimi vadinamiems šokėjams – tai ir sveikinimas su Europos čempionate iškovota bronza, ir geriausių norų linkėjimas, ruošiantis Turino žiemos Olimpinėms žaidynėms. „Lenovo“ visame pasaulyje pasiryžo prisidėti prie olimpinio judėjimo ir kilnios Olimpinių žaidynių idėjos. Tas tęsiama ir Lietuvoje, o žinant, kad Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko itin daug keliauja – buvo nutarta suteikti daugiau galimybių aukščiausios klasės sportininkų kasdienybei.

Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, priimdami „Lenovo“ dovaną, džiaugėsi, kad žiemos sportas Lietuvoje vis dažniau sulaukia privačių rėmėjų dėmesio: „Malonu, kad mūsų gerbėjų palaikymą, be kurio neįsivaizduojamos nei pergalės, nei pats sportas, papildo ir rėmėjai. Tai reiškia, kad žmonės Lietuvoje mumis tiki, linki mums sėkmės ir laukia mūsų pergalių. Esame nepaprastai dėkingi už šį palaikymą. Dėkojame savo rėmėjams, norintiems prisidėti prie mūsų pasiruošimo. Tai išties suteikia daugiau jėgų ir pasitikėjimo.“

Povilui Vanagui įteiktas „ThinkPad T43“ nešiojamasis kompiuteris, kuris skirtas maksimalaus kompiuterio funkcionalumo kelionėse reikalaujančiam vartotojui, tuo tarpu Margarita Dorbiazko naudos „ThinkPad X41“ nešiojamąjį kompiuterį, vadinamą lengviausiu ir grakščiausiu „Lenovo“ modeliu.

„Lenovo“ Tarptautinio Olimpinio komiteto TOP (angl. The Olympic Partner) partnerių programoje dalyvauja nuo 2004 metų. Kompanija vasario 10 dieną prasidedančioms Turino olimpinėms žaidynėms aprūpinti pateiks beveik 400 tarnybinių stočių, 5 tūkstančius stalo kompiuterių, 600 nešiojamųjų kompiuterių, 600 spausdintuvų, beveik 5 tūkstančius monitorių (įskaitant lietimams jautrius, LCD ir įprastus monitorius). 543 inžinieriai visą mėnesį prižiūrės šį techninį ūkį. Be to, bendrovė aprūpins nešiojamaisiais ir stacionariais asmeniniais kompiuteriais daugiau kaip 200 Tautinių olimpinių komitetų visame pasaulyje. Jau sutarta, kad bendrovė bus ir Pekino vasaros Olimpiados rėmėja.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!