Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/32361/ces-2012-parodoje-bus-pristatytas-atnaujintas-gorilla-glass-2-stiklas/spausdinti/

„CES 2012“ parodoje bus pristatytas atnaujintas „Gorilla Glass 2“ stiklas

Publikuota: 2012-01-08 17:57
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Jonas Bunevičius
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Specializuoto stiklo ir keramikos gamyba užsiimanti „Corning Incorporated“ kompanija oficialiai pranešė apie savo ketinimus kasmetinėje „CES 2012“ parodoje, kuri vyks Las Vegase, pristatyti atnaujintą „Gorilla Glass 2“ stiklą. Atnaujinta elektroninių prietaisų ekranų apsaugai skirto stiklo gamybos technologija nuo šiol užtikrins ne tik atsparumą įbrėžimams, tačiau „Gorilla Glass 2“ taip pat pasižymės ir didesniu lankstumu.

„Kompanija „Corning“ pristatydama „Gorilla Glass“ stiklą susilaukė didžiulės sėkmės ir pripažinimo mobiliųjų prietaisų rinkoje. Šiuo metu, visi išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių gamintojai siekia sukurti kaip įmanoma plonesnius ir funkcionalesnius prietaisus, o atnaujinta „Gorilla Glass“ stiklo gamybos technologija leis įgyvendinti šias idėjas įrenginiuose su lietimui jautriu ekranu“, – pranešime spaudai sakė „Corning“ kompanijos vyresnysis viceprezidentas ir generalinis direktorius Jamesas R. Steineris.

Šiuo metu nuo susibraižymų ekraną apsaugantis „Gorilla Glass“ stiklas naudojamas daugumoje 2011 metais pristatytų išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių. Pasak, „Corning“ kompanijos šis apsauginis stiklas yra naudojamas daugiau nei 575 produktų modeliuose, kas pasauliniu mastu sudaro apie 500 milijonų įvairių prietaisų kopijų. Pranešime taip pat teigiama, kad daugiau detalių apie atnaujintos technologijos „Gorilla Glass 2“ stiklą bus atskleista planuojamoje konferencijoje 2012 metų sausio 9 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!