Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/3221/uz-viena-lita-tele2-siulo-du-telefonus/spausdinti/

Už vieną litą „Tele2“ siūlo du telefonus

Publikuota: 2006-01-20 16:26
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pirmoji Lietuvoje pasiūlė neįtikėtiną naujieną – pasirašius vieną sutartį, už 1 litą gauti du mobiliuosius telefonus iš karto. „Tele2“ pastebėjo, kad nukritus ne tik mobiliojo ryšio paslaugų, bet ir telefonų kainoms, mobilusis telefonas vartotojams tapo įprasta kasdienybės dalis. Kad būtų patogiau, gyventojai vis dažniau naudojasi dviem telefonais, pavyzdžiui, atskirdami asmeninį ir darbo mobilųjį telefoną.

Taip pat neretai pirkdami telefoną sau, tokiomis pat sąlygomis klientai nori įsigyti ir antrąjį, skirtą, pavyzdžiui, vaikams, kurie gali naudotis išankstinio apmokėjimo paslaugomis „Pildyk“ arba „Mažylis“.

Akcijos „Perki vieną, gauni du“ metu visi, pasirašę 36 mėnesių sutartį su bet kokiu mokėjimo planu, gali rinktis Nokia 6030 telefoną kartu su Siemens C75 arba du Nokia 6030 telefonus. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, šiuo metu mobiliojo ryšio vartotojų Lietuvoje jau yra daugiau nei gyventojų – virš 4 mln., o jų skaičius auga toliau. Todėl, atsižvelgdama į vartotojų poreikius bendrovė žada pateikti ir daugiau tokių pasiūlymų.

„Prieš keturis metus „Tele2“ buvo pirmieji, pasiūlę įsigyti telefonus už 1 litą. Tada mes pažadėjome geriausias kainas ir savo pažadą tęsime, o šiandien už 1 litą siūlome net du telefonus,“- sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!