Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/3218/atsiskaitymas-kortele-dovanojo-kelione-i-turina/spausdinti/

Atsiskaitymas kortele dovanojo kelionę į Turiną

Publikuota: 2006-01-20 12:52
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Visa Europe

Vakar „Visa“ akcijos „Laimėkite kelionę į 2006-ųjų Turino žiemos olimpines žaidynes“ nugalėtojoms vilnietei Danutei Barkauskienei ir klaipėdietei Redai Kubilienei įteikti pagrindiniai akcijos prizai – kelionės į Turino žiemos olimpines žaidynes.

Abiems moterims sėkmę atnešė atsiskaitymas už maisto produktus prekybos centruose, esančiuose netoli jų namų. Jau penkerius metus net kelias mokėjimo korteles turinti p. Danutė atlikdama laimingąjį atsiskaitymą išleido 15 litų, o p. Reda – 35 litus. Moterys teigia už kasdieninio vartojimo prekes nuolat atsiskaitančios kortele. Jos šiandien džiaugiasi galėsiančios kartu su sutuoktiniais nuvykti į Italiją ir stebėti įspūdingus sportininkų pasirodymus.

„Būdama pasauline 2006 Olimpinių žiemos žaidynių bei vienintele Turino parolimpinių žaidynių rėmėja „Visa“ džiaugiasi galėdama pasidalinti didingiausio pasaulyje sporto įvykio akimirkomis su laimingosiomis „Visa“ kortelių savininkėmis“, – sakė Svenas Estvalas (Sven Estwall), „Visa Europe“ vadovas Šiaurės Europos regionui

Akcijoje dalyvavo kiekvienas 2005 m. spalio 1 – lapkričio 30 dienomis atsiskaitęs Lietuvos bankų, „Visa“ sistemos narių – SEB Vilniaus banko, „Hansabanko“ „Nord/LB Lietuva“ ir „Parex“ banko – išduotomis „Visa“ mokėjimo kortelėmis.

Kitus „Visa” prizus - „Panasonic“ namų kino sistemas - pasidalino 4 „Hansabanko“, 5 SEB Vilniaus banko ir 1 „Parex“ banko klientas. „Kodak“ skaitmeninių fotoaparatų su fotospausdintuvais atiteko 54 „Hansabanko“, 40 SEB Vilniaus banko, 5 „NORD/LB Lietuva“ ir 1 „Parex“ banko išduotos „Visa“ kortelės savininkui.

„Mes nuolat ieškome būdų, kaip paskatinti žmones kuo dažniau mokėti mokėjimo kortelėmis, nes tai iš tiesų pats paprasčiausias būdas atsiskaityti už prekes ar paslaugas. Galimybė laimėti vertingus prizus nepildant jokių anketų, neišsaugojant jokių kasos čekių, o tik atsiskaitant kortele – iš tiesų puiki paskata atsiskaityti ne grynaisiais, o mokėjimo kortele“, – sakė Svenas Estvalas.

2006 m. Turino olimpinės žiemos ir parolimpinės žaidynės – vienuoliktosios žaidynės iš eilės, kurias remia „Visa“. Pasaulinė mokėjimo sistema „Visa“ olimpinių žaidynių rėmėja tapo prieš 21 metus. „Visa“ įsipareigojusi remti olimpines ir parolimpines žaidynes iki 2012 metų, kai XXX Olimpiada vyks Londone.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!