Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/31711/vilniuje-trecioji-it-simfonija/spausdinti/

Vilniuje – trečioji „IT Simfonija“

Publikuota: 2011-11-17 12:19
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: DPA Lietuva, UAB

Lapkričio 24 d. Vilniuje vyks jau tradicija tapęs informacinių technologijų seminaras „IT Simfonija“. Trečius metus iš eilės organizuojamas renginys skirtas įmonių IT padalinių vadovams ir specialistams, bei visiems, besidomintiems informacinių technologijų naujienomis Lietuvoje.

Seminaro metu bus pristatytos ne tik naujausios IT tendencijos ir aktualijos, bet ir sprendimai padedantys užtikrinti darnų IT sistemų veikimą organizacijų viduje, technologijos mažinančios įmonių išlaidas IT sektoriuje, o taip pat bus diskutuojama apie vis dar daugybę klausimų keliančius debesų kompiuterijos sprendimus ir jų naudą organizacijoms.

„Šiemet organizuojamoje „IT Simfonijoje“ pranešimus skaitys pasaulinių IT korporacijų „Microsoft“ ir „EMC“ atstovai. Lektoriai savo pranešimuose pristatys svarbiausius pokyčius licencijavimo srityje bei sprendimus, kurie palengvina IT valdymą ir mažina organizacijų išlaidas“, – teigia renginį organizuojančios tarptautinės IT kompanijos „DPA Lietuva“ vadovas Laurynas Truncė.

„DPA Lietuva“ renginyje pateiks naują požiūrį į įprastinę darbo vietą ir pristatys sprendimus, kurie įmonėms palengvina IT valdymą ir administravimą. L. Truncės nuomone, verslui ypač aktualus turėtų būti ir partnerės „DPA Latvia“ pranešimas, kuriame įmonė pristatys IT sistemų testavimo paslaugą. „DPA Lietuva“ įsitikinimu, norint užtikrinti sklandų organizacijos darbą, programinė įranga turi būti tinkamai testuojama. „Jeigu organizacijoje yra naudojamos informacinės sistemos, nuo kurių priklauso įstaigos kasdienė veikla, jas būtina testuoti, nes neefektyviai veikianti programinė įranga gali sukelti daug nesklandumų organizacijos veikloje. Bendrovės atsainiai žiūrinčios į testavimo paslaugą, gali susidurti su įvairiais nesklandumais – nuo prarandamo laiko dėl neveikiančių arba lėtai veikiančių organizacijos procesų iki nepavykusių vidinių įstaigos operacijų“, – pabrėžia „DPA Lietuva“ vadovas.

Nemokamas seminaras vyks lapkričio 24 d. (ketvirtadienį) Vilniuje, Lvovo g. 25, Vilniaus Verslo uosto konferencijų centre, II Pietinis įėjimas, 3 aukštas (būtina išankstinė registracija).

Registruokitės iki lapkričio 22 d. adresu registracija@dpa.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!