Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/3145/wincor-world-2006-ateities-informacines-technologijos-pristatomos-bankams-ir-mazmenines-prekybos-kompanijoms/spausdinti/

„Wincor World 2006“: ateities informacinės technologijos pristatomos bankams ir mažmeninės prekybos kompanijoms

Publikuota: 2006-01-14 10:11
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Penkių kontinentų bankinės technologijos, UAB

Sausio 24–26 dienomis Padeborne (Vokietija) vyks informacinių technologijų paroda „Wincor World 2006“. Kasmet organizuojamoje prestižinėje parodoje kompanija „Wincor Nixdorf“ drauge su daugiau kaip 70 partnerių 10 000 kvadratinių metrų plote pristatys geriausius bankinės įrangos ir paslaugų produktus.

Šiųmetis „Wincor World 2006“ devizas – „dalijimasis naujomis perspektyvomis“ („Sharing New Perspectives“), todėl parodos dalyviai – IT specialistai ir vartotojai – kviečiami dalyvauti dialoge apie šiuolaikinius mažmeninės prekybos ir bankinės įrangos informacinių technologijų sprendimus.

Parodos programoje – simpoziumai, paslaugų ir produktų pristatymai, bankinės srities lyderių konsultacijos.

Sausio 24 d. parodoje organizuojamas pirmasis simpoziumas „Novatoriškas banko verslas“, kurio metu bus aptarta, kaip efektyviai didinti bankinės srities paslaugų pardavimą, analizuojamas klientų lojalumas ir užsakomosios paslaugos (angl. outsourcing).

Antrasis simpoziumas – „Kontrolės revoliucija“ – iš esmės skirtas mažmeninių kompanijų atstovams. Kompanijos „Wincor Nixdorf“ ir Tarptautinės mažmeninės prekybos tinklo organizuojamame simpoziume ekspertai pasidalys naujų technologijų panaudojimo POS terminaluose galimybėmis ir paskelbs jų tendencijas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!