Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/3035/kelia-i-zvaigzdes-mobiliuoju-telefonu-ziurejo-30-tukst-omnitel-abonentu/spausdinti/

„Kelią į žvaigždes“ mobiliuoju telefonu žiūrėjo 30 tūkst. „Omnitel“ abonentų

Publikuota: 2005-12-30 15:10
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes“ vaizdo transliacijas „Omnitel“ mobiliojo interneto portale „Omni SurfPort“ per visą laidos transliavimo laikotarpį žiūrėjo maždaug 30 tūkst. žmonių. Projektui artėjant prie pabaigos susumuoti duomenys rodo, kad „Kelias į žvaigždes“ tapo viena iš populiariausių televizijos laidų tarp mobiliojo interneto vartotojų.

Mobiliojo telefono ekrane „Omnitel“ abonentai galėjo tiesiogiai stebėti visas LNK rodytas realybės šou laidas. Be to, „Omni SurfPort“ portale adresu wap.sp.lt visą parą buvo transliuojamas vaizdas iš „Kelio į žvaigždes“ režisierių pulto.

„Pradėjusi mobiliosios televizijos erą, „Omnitel“ pirmoji iš Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių savo abonentams pasiūlė galimybę tiesiogiai stebėti televizijos žiūrovams nematomą TV realybės šou pusę. Visa tai – tik būsimų permainų mobiliajame internete pradžia, - sakė „Omnitel“ rinkodaros direktorius Giedrius Makauskas.

Tiesioginės savaitinės finalinių „Kelio į žvaigždes“ koncertų transliacijos mobiliuoju telefonu žiūrėtos daugiau nei po 6 tūkst. kartų kiekvieną mėnesį, o transliacijos iš „Akropolio“, kuriame beveik 3 mėnesius gyveno jo dalyviai, vidutiniškai stebėtos beveik 6,5 tūkst. kartų per mėnesį. „Omni SurfPort“ lankytojai taip pat galėjo į telefonus parsisiųsti realybės šou epizodų vaizdo įrašų, iš šou dalyvių dainų sukurtų polifoninių bei vokalinių melodijų bei dalyvių nuotraukų. „Kelio į žvaigždes“ gerbėjai per 3 mėnesius iš viso parsisiuntė daugiau nei 50 tūkst. nemokamų fono paveikslėlių ir daugiau nei 15 tūkst. melodijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!