Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2987/lietuvos-telekomo-interneto-vartotoju-jau-100-000/spausdinti/

„Lietuvos telekomo“ interneto vartotojų - jau 100 000

Publikuota: 2005-12-27 15:37
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lietuvos telekomas, AB

Prieš pat šventes „Lietuvos telekomas“ sulaukė 100 000-ojo plačiajuosčio interneto vartotojo. Tai jaunas, šeimą sukūręs jaunuolis, dirbantis Vilniuje perspektyvioje informacinių technologijų srityje. Dabartinis Egidijaus Pranaičio rūpestis – namo statybos. „Svarsčiau apie galimybę įsigyti kompiuterį bei internetą. Palyginau „Lietuvos telekomo“ pasiūlymą su konkurentais ir abejonių nebeliko. Nešiojamas kompiuteris su itin sparčiu internetu bei belaidžio interneto modemas – itin patrauklus pasiūlymas įrenginėjant naujus namus. Turiu nemažai draugų užsienyje, bendrauju su jais internetu, tad interneto sparta man taip pat svarbi,“ – pasakojo Egidijus.

Egidijus ir jo bendraamžiai Lietuvoje – karta, kuri niekuo nenusileidžia Vakarų visuomenėje užaugusiems jaunuoliams. Draugai išsibarstę po pasaulį, besinaudojantys naujausiomis technologijomis, bendraujantys internetu. Būtent ši karta – didžiausias iššūkis ir variklis verčiantis verstis verslą per galvą versle, siekiant suspėti su jų poreikiais.

Kas galėjo prieš penketą metų pagalvoti, kad namuose vartotojai naudosis internetu, kurio sparta sieks 2000 kb/s? Ar įmanoma buvo nuspėti, kad perkant internetą kartu bus galima gauti ir kompiuterį? Galų gale, kad namuose internetu bus galima naudotis be laidų? Užsibrėžęs tapti interneto paslaugų lyderiu, „Lietuvos telekomas“ visas šias naujoves sugebėjo įgyvendinti per vienerius metus.

Šiuo metu, kai bendrovės plačiajuosčio interneto vartotojų skaičius pasiekė 100 000, galima drąsiai teigti, kad ši paslauga tampa būtinybe kiekvienos šeimos namuose.

Vieni dar tik pradeda naudotis informacijos lobynais, tad jiems svarbiausia už nedidelį mokestį gauti galimybę naršyti internete po darbo. Kiti, tokie kaip Egidijus, jau gali pasinaudoti visais interneto teikiamais pranašumais, tad sparta jiems reikalinga maksimali. „Lietuvos telekomui“ vienodai svarbūs visi klientai, tad Bendrovės paslaugų krepšelyje paslaugos skirtos tiek pradedantiems, tiek pažengusiems interneto gurmanams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!