Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2964/vilniuje-dvi-dienas-truksianti-elektronines-muzikos-svente/spausdinti/

Vilniuje - dvi dienas truksianti elektroninės muzikos šventė

Publikuota: 2005-12-22 12:09
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Techstylism.lt

Į romantiškų Kalėdų karštligės užliūliuotą Vilnių tyliai įskris linksmybių fėja. Nuotaikingoje kelionėje atsikračiusi šlykštaus senio šalčio ir palikusi ledo luitų šalį, ji grakščiai sklandydama, stebės miesto šurmulį ir paklaikusiais veidais apsipirkti skubančius bei paskutinę akimirką dovanų ieškančius žmones. Palietusi juos dailia stebuklinga lazdele ji nuplėš akis temdančią pirkimo manijos skraistę ir pažadins jų protus bei primins tikrąją švenčių reikšmę. Juk šventės tai - muzika, linksmybės, draugai ir šėlsmas.

Vilniuje, gruodžio 23 ir 25 nuskambės dvi dienas truksiantis elektroninės muzikos renginys „Regeneration“. Jo metu Jogailos gatvėje įsikūrusioje „Romantikoje“ gros du „gyvos“ muzikos projektai ir net aštuoni dj'ai.

Gruodžio 23 dieną, išvysime „ZW-X“, „Partyzanų“ bei „Techstylism“ atstovų pasirodymus.

Stilių klišės nesilaikantis ir eksperimentuoti mėgstantis „Techstylism“ narys Daimon pamalonins įvairia electro, techno bei eksperimentine muzika. Kitas „Techstylism“ narys - Moon Disco, kuriantis aukštos kokybės tikrąjį electro ir šiuo metu ruošiantis debiutinę plokštelę amerikiečių įrašų kompanijai „Kinetik Media“, atliks „live“ programą, o aktyvūs elektroninės muzikos scenos veikėjai - „Partyzanai“ (Mantas T. ir Gvidas B.) pristatys Berlyno-Kelno elektronikos skambesį, kuris šiuo metu labiausiai įtakoja jų grojimo stilių. Pirmą dieną vainikuos dj'ų duetas „ZW-X“ („Nepriklausomų Stebėtojų Grupė“), kuris ne tik pasižymi profesionalumu bei estetišku skoniu minimal techno muzikai, bet ir pakeri tik jiems būdinga atlikimo dinamika.

Gruodžio 25 dieną prie plokštelių grotuvų stos Pagalve, Hallucin, bei Saulty, o gyvai pasirodys šviežiai įkurtas projektas „Head and Shoulders“.

Pagalvė, neseniai „Techstylism“ įrašų kompanijoje „Knobs“ išleidęs emocingos tech-house muzikos leidinį „Universe“, lankytojus pavaišins užvedančiu techno, tech-house ir elektro muzikos kokteiliu. Po jo prie grotuvų stos dj Hallucin - vienas iš žinomiausių techno muziką grojančių dj'ų Lietuvoje. Naujas Aivaro Onaičio (ex - „Soja Modified“) ir Ernio (ex - „Balloons“) projektas „Head and Shoulders“ savo „live“ pasirodymu privers elektroninės muzikos mėgėjus pajusti nugara perbėgančius šiurpuliukus, o „Futuramos“ narys Saulty gros griežto electro-house plokšteles.

Linkime Jums puikių emocijų!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!