Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2937/muzikos-zvaigzdes-koncertuos-birzu-ausros-mokyklos-scenoje/spausdinti/

Muzikos žvaigždės koncertuos Biržų „Aušros“ mokyklos scenoje

Publikuota: 2005-12-20 15:02
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Geidžiamiausias šių dienų šalies muzikos grupes – „Biplan“, „InCulto“ ir „Hokšila & b.j. fighters“ – savo mokyklos scenoje išvys Biržų „Aušros“ vidurinės mokyklos moksleiviai. Šių žvaigždžių tikro garso koncertą jie laimėjo surinkę daugiausiai – per 9 tūkstančius – taškų mobiliajame „Bitės plius“ žaidime, kurį organizavo telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ išankstinio mokėjimo paslauga „Labas“. Planuojama, kad populiarūs muzikos atlikėjai į Biržus atvyks jau kitų metų sausio 11 dieną.

„Džiaugiamės šalies moksleivių atkaklumu ir azartu kovojant dėl mėgstamų muzikos žvaigždžių pasirodymo savo mokykloje. Sveikiname su pergale geriausiai savo pajėgas mobilizavusius biržiečius, kurių mokyklos sienas netrukus sudrebins įspūdingo garso ir masto koncertas“, – sakė „Bitės“ generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Žilvinas Kučinskas.

Pasak jo, „Aušros“ vidurinės mokyklos pergalę lėmė tai, kad dėl pagrindinio prizo kovojo net 262 šios mokyklos moksleiviai, o aktyviausias iš jų savo mokyklai jų pelnė net 2 479 taškus.

Iš viso „Labas“ žaidime dalyvavo daugiau kaip tūkstantis Lietuvos mokyklų. Antrojoje vietoje liko Elektrėnų „Versmės“ gimnazija. Už jos žaidimo lyderių penketuke rikiuojasi Kėdainių rajono „Akademijos“, Pasvalio rajono, Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės – Bitės ir Prienų rajono Jiezno vidurinės mokyklos.

Dalyvauti mobiliojo interneto svetainėje „Bitė plius“ vykusiame žaidime ir kautis dėl pagrindinio prizo – „Biplan“, „InCulto“ ir „Hokšila & b.j. fighters“ grupių gyvo garso koncerto mokykloje – galėjo visi moksleiviai, besinaudojantys „Bitės“ ryšiu. Jaunieji muzikos gerbėjai turėjo surinkti kuo daugiau „gitarų“, pasislėpusių wap.biteplius.lt svetainėje.

Mokyklų sąskaitas buvo galima padidinti suradus slaptą žaidimo ginklą – dvi „auksines gitaras“. Jas radusios mokyklos pakilo viena vieta aukštyn arba prisidėjo vienu tašku daugiau nei turėjo mokykla, esanti aukščiau rezultatų lentelėje.

Išbandyti savo jėgas mobiliajame konkurse „Labas“ moksleiviams siūlo jau ne pirmą kartą. Iki šiol vykusiuose žaidimuose moksleiviai kovojo dėl teisės savo mokykloje susigrumti su legendinės Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininkais.

Beje, biržiečiai „Bitės“ rengiamuose žaidimuose laimi jau antrą kartą. 2003 metais teisę susigrumti su žalgiriečiais iškovojo kitos Biržų vidurinės mokyklos – „Atžalyno“ – moksleiviai. Tuomet rungtynės baigėsi rezultatu, prilygstančiu profesionalų lygos rungtynėms – 97:65 nugalėjo „Žalgiris“. Teisę kovoti prieš profesionalius krepšininkus moksleiviai iškovojo siųsdami trumpąsias žinutes.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!