Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2764/i-mobiluji-labas-zaidima-isitrauke-beveik-950-salies-mokyklu/spausdinti/

Į mobilųjį LABAS žaidimą įsitraukė beveik 950 šalies mokyklų

Publikuota: 2005-12-01 13:42
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Dėl „Biplan“, „InCulto“ ir „Hokšilos“ koncerto savo mokyklos scenoje jau kovoja beveik 950 šalies mokyklų. Galimybę surengti tokį koncertą savo mokykloje aktyviausiems mobiliojo žaidimo „Bitėje plius“ dalyviams pasiūlė telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ išankstinio mokėjimo paslauga „Labas“. Vis didesnio moksleivių dėmesio sulaukiančio žaidimo nugalėtojas paaiškės jau gruodžio 15 dieną.

„Nors „Labas“ žaidimas – jau beveik finišo tiesiojoje, šansų atsivežti mėgstamas muzikos žvaigždes į savo mokyklą turi daugelio miestų moksleiviai. Azarto kovoti dėl koncerto pridės ir nuo gruodžio 1 dienos pasirodysianti antroji „auksinė gitara“, kuri gerokai padidins galimybę laimėti“, – sakė „Bitės“ Privačių klientų marketingo vadovas Paulius Dambrauskas.

Šiuo metu „Labas“ žaidime dalyvauja net 943 šalies mokyklų moksleiviai, kurie naršydami „Bitėje plius“ mobiliuoju telefonu už surastas „gitaras“ kaupia taškus savo mokyklai. Slaptas žaidimo ginklas – „auksinės gitaros“, kurios perkelia mokyklą viena vieta aukštyn arba prideda vienu tašku daugiau nei turi mokykla, esanti aukščiau rezultatų lentelėje.

Gruodžio 1 dienos duomenimis, pirmaujančiame penketuke buvo Biržų „Aušros“, Kėdainių rajono „Akademijos“, Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės – Bitės (Pasvalio raj.) ir Prienų rajono Jiezno vidurinės mokyklos, taip pat Elektrėnų „Versmės“ gimnazija.

Dalyvauti mobiliojo interneto svetainėje „Bitė plius“ (wap.biteplius.lt) spalio pabaigoje startavusiame žaidime ir kautis dėl pagrindinio prizo – „Biplan“, „InCulto“ ir „Hokšila & b.j. fighters“ grupių gyvo garso koncerto mokykloje – gali visų Lietuvos miestų moksleiviai. Vienintelė sąlyga – jie turi naudotis „Bitės“ ryšiu. Tikro garso koncertas laimėjusioje mokykloje įvyks sausio mėnesį.

Specialiai šiam žaidimui lapkričio mėnesį 12-os šalies miestų visuomeninio transporto stotelėse „Labas“ įrengė „grojančius“ stendus su specialia garso ir apšvietimo aparatūra. Tokiose stotelėse moksleiviai ir miesto gyventojai galėjo trumpąja žinute (SMS) užsisakyti ir iškart pasiklausyti populiariausių „Biplan“, „InCulto“ ar „Hokšila & b.j. fighters“ dainų.

Išbandyti savo jėgas mobiliajame konkurse „Labas“ moksleiviams siūlo jau ne pirmą kartą. Iki šiol vykusiuose žaidimuose moksleiviai kovojo dėl teisės savo mokykloje susigrumti su legendinės Kauno „Žalgirio“ komandos krepšininkais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!