Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/26456/pametusieji-galvas-del-world-of-warcraft-nakcia-apgule-topo-centro-parduotuves/spausdinti/

Pametusieji galvas dėl „World of Warcraft“ nakčia apgulė „Topo centro“ parduotuves

Publikuota: 2010-12-07 14:27
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Topo grupė, UAB

Naktį iš gruodžio 6 d. į 7 d. „Topo centre“ vykusioje populiaraus žaidimo „World of Warcraft“ naujausio išplėtimo „Cataclysm“ pardavimo akcijoje dalyvavo keli šimtai nekantriausiųjų.

Pametusieji galvas dėl „World of Warcraft“ nakčia apgulė „Topo centro“ parduotuves

Laikrodžiams mušant vidurnaktį, duris naktinei prekybai atvėrė Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos parduotuvės. Porą valandų pirkėjai galėjo įsigyti vieno populiariausių pasaulyje žaidimo „World of Warcraft“ naujausią išplėtimą „Cataclysm“ ir būti pirmaisiais jį turintys Lietuvoje. Ko gero, daugelis naująjį plėtinį ketino išbandyti dar tą pačią naktį. Tam, kad negaištų laiko, dauguma warcraftininkų rankose laikė paruoštą sumą be grąžos – čiupdavo žaidimą ir skubėdavo atgalios.

Pametusieji galvas dėl „World of Warcraft“ nakčia apgulė „Topo centro“ parduotuves

„Visada siekėme, kad mūsų pirkėjai žengtų koja kojon su pasaulinėmis tendencijomis, madomis ir technikos naujovėmis. Ne išimtis ir programinės įrangos atnaujinimai bei žaidimai. Jau ne vieni metai Lietuvos kompiuterinių žaidėjų bendruomenė renkasi „Topo centrą“, kaip vietą kur gali gauti naujausius žaidimus jų pasirodymo metu, taip pat ir visą žaidimams skirtą įrangą, – sakė Rytis Revas „Topo centro“ IT technikos grupės vadovas. – Tad „Warcraft“ gerbėjai Lietuvoje savo žaidimą papildė kartu su visais dėl šio žaidimo galvą pametusiais žaidėjais visame pasaulyje.“

Pametusieji galvas dėl „World of Warcaft“ nakčia apgulė „Topo centro“ parduotuves „Cataclysm“ yra vieno populiariausių pasaulyje žaidimo „World of Warcraft“ trečiasis papildymas. Ankstesni žaidimo papildymai žaidėjus nukeldavo į naujas žemes, o šiame papildyme bus perdarytos originaliojo žaidimo žemės, atsiras daugiau naujų rasių ir lygių. Norint žaisti „World of Warcraft Cataclysm“ yra reikalingas originalus žaidimas bei visi prieš tai buvę papildymai. Žaidimas žaidžiamas tinkle ir jam yra taikomas mėnesinis abonentinis mokestis. Už žaidimą galima apmokėti išankstinio mokėjimo kortele (kurią taip pat galima įsigyti „Topo centro parduotuvėse) arba kreditine kortele. Ieškantys daugiau naudos užsistovėdavo prie prekybos stendų – tąnakt buvo sunku apsispręsti. Teko pasukti galvą, kuriuo su kompiuteriais ir jų aksesuarais susijusiu pasiūlymu pasinaudoti: kai kurie kompiuteriai kainavo net tūkstančiu litų pigiau.

„Topo centras“ užtikrina, kad intriguojančios naktinės akcijos kartosis ir ateityje. Tereikia nemiegoti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!