Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2559/rokiskio-rajono-verslininkus-mokys-inovaciju-ir-verslo-valdymo/spausdinti/

Rokiškio rajono verslininkus mokys inovacijų ir verslo valdymo

Publikuota: 2005-11-15 09:25
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Sonex Holding, UAB

Rokiškio rajono verslo informacijos centras (VIC) kartu su Lietuvos inovacijų centru, Panevėžio verslo konsultaciniu centru, verslo konsultacine įmone „TMD partneris“ ir verslo valdymo paslaugų bendrove „Sonex Sistemos“ lapkričio 16 dieną rengia nemokamą seminarą rajono verslininkams „Verslo konsultacinės įmonės - partneriai Jūsų verslui“. Šio seminaro tikslas – supažindinti verslininkus su inovacijų bei informacinių technologijų panaudojimu versle ir taip sustiprinti jų konkurencines galimybes.

„Mūsų centras siekia, kad rajono verslininkai dar labiau sustiprėtų ir įgytų daugiau konkurencinių galimybių“ - sakė Rokiškio VIC direktorius Raimondas Kairys. „Inovacijos ir informacinių technologijų panaudojimas verslui valdyti yra sėkmingos verslo plėtros pagrindas, todėl mes labai džiaugiamės, kad pirmaujančios verslo valdymo paslaugų bendrovės sutinka atvykti į Lietuvos pakraštį pasidalinti patirtimi ir pristatyti naujienas“.

„Savo versle mes neskirstome klientų į didelius ir mažus, į centrą ir periferiją“ - sako „Sonex Sistemų“ direktorė Rūta Grigienė. Tai jau nebe pirmas seminaras, kurį bendrovė rengia rajonų verslininkams ir visuomet šie renginiai sulaukdavo didelio susidomėjimo. „Tokie seminarai mums padeda ne tik pristatyti pačius verslo valdymo sprendimus, tačiau ir suteikia galimybes pabendrauti su verslininkais, įsigilinti į jų problemas ir poreikius, suprasti šių įmonių verslo kultūrą.“ – sako direktorė. Pasak jos, norėdami sustiprinti savo konkurencines galimybes, šiandien tiek smulkūs, tiek ir stambūs verslininkai susiduria su tais pačiais verslo iššūkiais - įdiegti jų konkretiems poreikiams adaptuotus verslo valdymo sprendimus ir pagreitinti investicijų į naujas technologijas grąžą. Tačiau smulkiems verslininkams yra labiau aktuali pradinių investicijų problema, todėl jie dažniau linkę investicijas į technologijas didinti palaipsniui, atsižvelgiant į verslo plėtrą.

Atsižvelgdama į šiuos verslo poreikius, „Sonex Sistemų“ bendrovė pirmoji Lietuvoje sukūrė specializuotą sprendimą „Sonex Standard“, kurį pristatys ir Rokiškio rajono verslininkams. Šis sprendimas suteikia galimybę įdiegti verslo valdymo technologijas ypatingai greitai ir sumažinti diegimo darbų sąnaudas, o jį efektyviai panaudojant galima padidinti darbuotojų produktyvumą, išauginti pardavimus, pagerinti klientų aptarnavimą ir sustiprinti savo galimybes rinkoje. Plečiantis verslui, verslo valdymo sprendimą yra patogu išplėsti naujomis galimybėmis.

Seminaras vyks Rokiškio rajono verslo informacijos centre, Respublikos g. 96, lapkričio 16 dieną, trečiadienį, 10 valandą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!