Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2492/ateities-cempionu-tribunoje-rytdienos-krepsininku-karta/spausdinti/

„Ateities čempionų tribūnoje” – rytdienos krepšininkų karta

Publikuota: 2005-11-09 16:09
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Šiandien „Siemens arenoje“ atidaroma „Ateities čempionų tribūna”, kurią įkūrė telekomunikacijų bendrovė „Omnitel”, prekybos tinklas „Iki” ir krepšinio klubas „Lietuvos rytas”. 250 vietų tribūna skirta ateities čempionams – Lietuvos sporto mokyklų ir vaikų namų auklėtiniams. Nuo šiol jie turės galimybę „Siemens arenoje“ nemokamai stebėti visas šio sezono Eurolygos, LKL ir BBL varžybas, kuriose rungsis „Lietuvos ryto” komanda.

Imtis šios iniciatyvos bendroves paskatino socialinė atsakomybė. Bendromis pastangomis verslo ir sporto lyderiai siekia ugdyti jaunąją Lietuvos sportininkų kartą, suteikti vaikams galimybę būti arčiau didžiojo krepšinio, daugiau sužinoti apie jų mėgstamą krepšinio komandą.

„Omnitel” ir krepšinio draugystė išlaikė visus laiko išbandymus, esame ištikimi Lietuvos krepšinio partneriai. Ši partnerystė apima ne tik paramą, net ir su krepšiniu susijusius projektus, tokius kaip "Komentatorių mūšis". Mūsų klientai šiais metais turėjo ypatingą galimybę savo mobiliuosiuose telefonuose tiesiogiai stebėti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kovas Europos vyrų krepšinio čempionate bei pasiekti unikalų krepšinio turinį mobiliojo interneto portale "Omni SurfPort", – teigė „Omnitel” viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras. – Šiandien į krepšinio pasaulį mes kviečiame vaikus. Atėję į specialiai jiems skirtą „Ateities čempionų tribūną”, vaikai krepšinio kovų dramatizmą galės pajusti tiesiogiai, jaudintis ir džiaugtis kartu su savo mėgstama komanda. Vaikams tai – nepakartojami įspūdžiai, potyriai ir emocijos, kurias prisimins ir patys tapę čempionais.“

„Lietuvos ryto” klubo vadovas Jonas Vainauskas sako, kad vaikų ugdymas – tai Lietuvos krepšinio ateitis. „Džiaugiuosi, kad su krepšiniui neabejingais partneriais pavyko įgyvendinti sumanymą, kuris suteiks džiaugsmo ne tik mūsų mažiesiems žiūrovams, bet ir „Lietuvos ryto“ komandos vyrams. Akistata su didžiuoju krepšiniu skatins vaikus kantriai siekti pergalių ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir gyvenime. O spindinčios jaunųjų sirgalių akys įkvėps mūsų vyrus atiduoti kovai visas savo jėgas“, - teigė jis.

Prekybos tinklas „Iki” savo iniciatyva įgyvendina daug visuomenei aktualių projektų, teikia labdarą bei paramą labiausiai pažeidžiamiems gyventojų sluoksniams. Tad įsitraukti į šį projektą pastūmėjo parama vaikų namų auklėtiniams.

„Tokios varžybos kaip „Lietuvos ryto” kovos Eurolygoje yra labai įdomios, o bilietai kainuoja brangiai. Kažin ar vaikų namų auklėtiniai galėtų be kitų pagalbos patekti į tokias varžybas, - sakė prekybos tinklo „Iki” komunikacijos direktorius Robertas Šuliauskas. – Taip pat tikiu, kad tarp vaikų namų auklėtinių yra ne vienas, besidomintis krepšiniu, ir tai gali paskatinti juos siekti sporto aukštumų. Jie galėtų tapti mūsų ateities čempionais“.

Pirmąsias varžybas vaikai turės galimybę stebėti jau šiandien: „Lietuvos rytas” žaidžia Eurolygos rungtynes su Milano „Armani Jeans” komanda. Šiemet „Lietuvos ryto” komandai „Siemens arenoje“ dar teks susirungti su Pirėjo „Olympiacos” (lapkričio 23 d.), Sopoto „Prokom Trefl“ (gruodžio 14 d.) bei Cibonos „VIP“ (gruodžio 21 d.) komandomis. Šiomis dienomis „Ateities čempionų tribūnoje” nestigs entuziazmo ir mūsų jaunųjų krepšininkų – ateities čempionų – palaikymo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!