Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2481/i-jusu-namus-grizta-buities-technika/spausdinti/

Į „Jūsų namus“ grįžta buities technika

Publikuota: 2005-11-10 09:07
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lietuvos parodų centras „Litexpo“

Lietuvos parodų centre LITEXPO vyksianti interjero ir namų apyvokos reikmenų paroda-mugė „Jūsų namai“ savo temų spektrą papildys moderniausios buities technikos pristatymu.

„Pastaraisiais metais ši tema iš dalyvių stendų buvo beveik išnykusi, todėl neabejojame, kad į parodą grįžę buitinės technikos gamintojai ir prekybininkai taps malonia ir naudinga staigmena visiems lankytojams. Namų jaukumui ir patogumui svarbu daug kas – interjero detalės, įvairios puošmenos, apšvietimas, namų tekstilės dirbiniai ir daug kitų smulkmenų, tačiaus šiuolaikinis būstas be modernios buities technikos tiesiog neįsivaizduojamas“, – sako Lietuvos parodų centro LITEXPO direktoriaus pavaduotoja Kristina Pladienė.

Šiemet parodoje „Jūsų namai“ visiškai naują Lietuvos rinkoje buities techniką pristatys Italijos firma „Menikini“, Italijos ir Vokietijos firmų buitinės technikos naujienas lankytojai galės išvysti „Virtuvės technikos imperijos“ stende.

Pirmą kartą parodoje bus pristatyta ir aukštos kokybės vaizdo bei garso aparatūra iš Italijos, Japonijos, Vokietijos, Šveicarijos, Švedijos, JAV. Dar viena parodos naujiena – „Viasat“ stende bus pristatoma skaitmeninė palydovinė televizija.

Iš viso buitinę techniką bei garso ir vaizdo aparatūrą parodoje pristatys 13 kompanijų. Per 40 parodos dalyvių lankytojams pateiks daugybę interjero detalių ir puošmenų, naujas švietuvų kolekcijas, namų apyvokos reikmenis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!