Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/24268/games-lt-tv-internetine-televizija-apie-kompiuterinius-zaidimus/spausdinti/

„Games.lt TV“ – internetinė televizija apie kompiuterinius žaidimus

Publikuota: 2010-07-09 15:09
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Games.lt TV

Lietuvoje kompiuterinių žaidimų fanai jau senokai nebemato tokių informacinių technologijų laidų, sukurtų būtent lietuvių, tokių kaip „NKTV“, „Bitė Plius“ ar „Demo“. Todėl, kompensuodamas Lietuvos kompiuterinių žaidimų fanams šią netektį, 2009 metais Egidijus Šereika surinko nedidelę „Games.lt TV“ komandą su kuria pradėjo kurti laidas pavadinimu „Games.lt TV“.

Apsilankę projekto tinklalapyje žiūrovai galėjo išvysti ne tik naujausias žaidimų naujienas, žaidimų apžvalgas, top'us, IT naujienas, bet ir įvairius vaizdo reportažus. Pačioje pradžioje prie projekto dirbo nemažas skaičius žaidimų megėjų, tačiau dabar „Games.lt TV“ yra surinkusi jau bemaž profesionalų komandą. Tai – vaizdo montuotojai, specialiųjų efektų kūrėjai, vaizdo dizaineriai, logotipų kūrėjai ir, žinoma, garsintojai, tarp kurių yra ir Lietuvoje žinomi radijo stoties „ZIP FM“ laidos „Radistai“ vedėjai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, taip pat buvęs „NKTV“ ir „Bitė Plius“ laidos vedėjas Ernestas Janušas. Be viso to, „Games.lt TV“ bendradarbiauja su Lietuvoje populiariausiu kompiuterinių žaidimų žurnalu „PC GAMER“, kuriam taip pat kuria „Games.lt TV Mini“ laidas.

Dabar, kai šis projektas turi tokią komandą, jis keliasi į kitą lygmenį ir nuo šiol vaizdo medžiagos žiūrovams pasiūlys kur kas daugiau bei dažniau, nes visus įrašus pristatys pagal atitinkamas kategorijas: naujienos, žaidimų apžvalgos ir t.t. Žinoma, visą tai bus pateikta dar profesionaliau, o šią vaizdo medžiagą nemokamai galės stebėti kiekvienas apsilankęs „Games.lt TV“ tinklalapyje, kur ji ir bus patalpinta.

Be visų žaidimų naujienų, apžvalgų, top'ų, reportažų, IT naujienų, „Games.lt TV“ kūrėjai pristatys ir visiškai naują radijo „ZIP FM Radistų“ skyrelį, kuriame kaip visados šmaikščiai bei informatyviai Jonas ir Rolandas atsakinės į jiems žiūrovų užduotus klausimus. Be viso šito, kūrėjai žada pristatyti dar vieną skyrelį, pavadinimu „Retro‘‘, kuris bus skiriamas jau klasika tapusiems „Sega“, „Atari“ ir „Nintendo“ žaidimams. Nostalgijos paskatinti, autoriai sugalvojo būtent tokį skyrelį ir tikisi, kad ir jums patiks prisiminti žaidimus, su kuriais užaugome. Taip pat tikimės, kad pavyks pakeisti ir patį „Games.lt TV“ vaizdo įrašų peržiūros tinklalapio dizainą. Norime kažko panašaus, ką turi užsienio šalių žaidėjai (kaip Gametrailers.com ar IGN.com).

Atsinaujinusios „Games.lt TV“ startas numatomas jau kitą savaitę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!