Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/24223/greiciausi-pasaulio-sms-rasytojai-susigrums-treciajame-lg-mobile-worldcup-cempionate/spausdinti/

Greičiausi pasaulio SMS rašytojai susigrums trečiajame „LG Mobile Worldcup“ čempionate

Publikuota: 2010-07-08 17:31
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LG Electronics

Prasidėjo trečiasis vienos iš pasaulinių lyderių ir mobiliųjų telekomunikacijų technologijų novatorės „LG Electronics“ (LG) čempionatas „LG Mobile Worldcup 2010“. Jo metu dalyviai iš viso pasaulio susigrums dėl greičiausiai trumpąją žinutę (SMS) rašančio asmens titulo ir 100 tūkstančių JAV dolerių prizo.

„Šis čempionatas - vienas didžiausių ir svarbiausių nuolat augančios mobiliosios kultūros renginių. Mobiliosios technologijos vystosi ir auga kartu su jaunąja karta, siekiame parodyti, jog šios technologijos gali suvienyti žmones, o ne skirti juos“, - sakė Dr. Skott Ahn, „LG Electronics Mobile Communications Company“ vykdomasis direktorius.

Greičiausi pasaulio SMS rašytojai susigrums trečiajame „LG Mobile Worldcup“ čempionate

„LG Mobile Worldcup“ čempionatas kiekvienais metais plečiasi, šiemet jame dalyvauja jau 20 šalių – Argentina, Australija, Brazilija, Kolumbija, Indija, Indonezija, Italija, Japonija, Pietų Korėja, Marokas, Portugalija, Singapūras, PAR, Filipinai, JAV, Venesuela ir Vietnamas.

Čempionato atrankiniai etapai vyks kiekvienoje šalyje – jų nugalėtojai susitiks sausio mėnesį Niujorke vyksiančiame „LG Mobile Worldcup“ finale. Nugalėtojas laimės 100 tūkst. JAV dolerių prizą, taip pat pretenduos pagerinti greičiausio SMS rašymo rekordą. Praėjusiais metais konkurso nugalėtojas Pedro Matias iš Portugalijos pateko į Gineso rekordų knygą 246 simbolių trumpąją žinutę parašęs per dvi minutes.

Šiais metais čempionatas pristatys keletą naujovių. Vienas iš jų, „LG Text Ed“ programa, skirta padėti jauniesiems mobiliųjų telefonų naudotojams išvengti SMS rašymo sunkumų – netinkamo turinio žinučių siuntimo ar gavimo, atsakingo mobiliojo telefono naudojimo vairuojant, bendraujant su kitais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!