Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/2420/nominuoti-geriausi-infobalt-parodos-dalyviu-stendai/spausdinti/

Nominuoti geriausi „Infobalt“ parodos dalyvių stendai

Publikuota: 2005-11-02 09:07
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: PENKI.LT

Spalio 29-osios pavakare informacinių technologijų ir telekomunikacijų parodos „Infobalt“ organizatoriai paskelbė geriausio, originaliausio ir naudingiausio parodos stendų nominacijas.

Geriausio stendo autoriumi asociacija „Infobalt“ pripažino viešąją įstaigą „Technopolis“, kuri savo stendą pavertė elektroniniu miestu. Tris dienas trukusioje parodoje lankytojams buvo pristatyta ateities miesto vizija – čia susijungė netolimoje ateityje numatomos įdiegti elektroninės paslaugos, vienijančios eilinius piliečius, verslo ir valstybės valdymo sektorius.

Naudingiausio stendo nominacija atiteko UAB „FIS Kompiuteriai“, kuri parodos lankytojams pristatė specializuotas kompiuterines sistemas, programinę ir kompiuterinę įrangą.

Į originaliausių stendų nominacijas, kaip ir kiekvienais metais, pretendavo bendrovių „Penki kontinentai“, „Omnitel“ ir „Bitė“ stendai, parodos lankytojus vilioję įvairiausiais renginiais ir akcijomis, žaidimais, originaliai pristatytais techniniais sprendimais bei produkcija.

Vis dėlto asociacijos „Infobalt“ sudaryta vertinimo komisija šią nominaciją skyrė „Ežio“ stendo autoriams, argumentuodami esą „Reikia ne pinigų, o geros originalios idėjos“. Parodos organizatorė asociacija „Infobalt“ kasmet rengia parodos stendų konkursus, kurių pagrindinis tikslas – skatinti kurti modernius ir originalius stendus, parodos įvaizdį, rengti ekstravagantiškus renginius bei programas stenduose ir šalia jų.

Tris dienas trukusioje kasmetinėje tarptautinėje „Infobalt“ parodoje dalyvavo apie 150 Lietuvos ir užsienio informacinių technologijų ir telekomukacijų bendrovių bei 8 Lietuvos valstybinės institucijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!